2012-05-25 20:31:52
Φωτογραφία για Φωτογραφίες από την επίσκεψη Φραγκούλη στον Έβρο
Φωτογραφίες από την επίσκεψη Φραγκούλη στον Έβρο Μονάδες και φυλάκια του Έβρου επισκέφτηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φράγκος Φραγκούλης. Ο κ. Φραγκούλης, γνώστης της δυναμικότητας των μονάδων της περιοχής, καθώς διετέλεσε στρατηγός της XVI ΜΚ/ΜΠ δήλωσε και την επίσκεψή του:«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους του Τύπου για τη μαζική παρουσία τους και το ενδιαφέρον το οποίο επέδειξαν σε αυτή τη σεμνή τελετή, της απονομής των ξιφών στους Έλληνες και στις Ελληνίδες αξιωματικούς. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, διότι δεν ήμασταν μόνοι μας. Βρίσκονταν εδώ οι φίλοι τους, οι συγγενείς τους και πολύς κόσμος, παρουσία του Σεβασμιοτάτου και των λοιπών επισήμων. Η σημειολογία είναι μία και μόνη.

Είμαστε εδώ, στην ακριτική περιοχή του Έβρου, όχι απλώς για να παριστάμεθα, αλλά για να αποτελούμε τη σιωπηλή, ισχυρή δύναμη που δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να κάνει σκέψεις και να αμφισβητήσει πάνω από όλα την εθνική μας κυριαρχία».


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Είστε Υπουργός πλέον Αρχηγέ.

Φ. ΦΡΑΓΚΟΣ: Είμαι ένας υπηρεσιακός υπουργός για ορισμένο χρόνο και η πατρίδα μας δεν νομίζω ότι ποτέ εκάμφθη.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Το ελληνικό έργο του Στρατού κύριε Υπουργέ, στον Έβρο. Ξεκινήσατε κάποια πράγματα ως Αρχηγός.

Φ. ΦΡΑΓΚΟΣ: Εγώ δεν θα αναφέρω τι έχω ξεκινήσει ως Αρχηγός. Εγώ ξέρω ότι συμβιώνουμε εδώ και αρκετές δεκαετίες με τους Εβρίτες, είμαστε σε αγαστή συνεργασία και όπου μπορούμε να προσφέρουμε ή να παράγουμε αναπτυξιακό έργο, το κάνουμε με όλη μας την καρδιά και με όλη μας την ψυχή, γιατί πραγματικά μας αγαπάτε και εμείς πρέπει να το ανταποδώσουμε. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Συγκεκριμένα για την τάφρο του Έβρου, έχουμε κάποιες εξελίξεις; Φ. ΦΡΑΓΚΟΣ: Να μου επιτρέψετε επειδή αφορά επιχειρησιακό έργο, να μην αναφερθώ.

http://www.thrakinea.gr/archives/32142 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ