2017-11-18 12:18:15
Φωτογραφία για Η Νόνη Δούνια άλλαξε επιτέλους τα μαλλιά της και είναι υπέροχη
Η Νόνη Δούνια είναι αυτή η κλασική μελαχρινή καλλονή που δεν αλλάζει συχνά τα μαλλιά της. Αφού αποσύρθηκε απο το modelling μάλιστα- τότε την είχαμε δει ακόμα και με κούρεμα a la garcon-έχει καθιερώσει ένα κοντό καρέ μέχρι το ύψος των ώμων που ταιριάζει πολύ στο στιλ της. Οπότε μας έκανε εντύπωση όταν την είδαμε πρόσφατα σε μια φωτογραφία με ενα διαφορετικό look.

Η όμορφη μαμά αποφάσισε να κόψει αφέλειες, οι οποίες αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τα μάτια της και τις γωνίες του προσώπου της, και να διατηρήσει το ίδιο μήκος στα μαλλιά της ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί την αλλαγή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Όπως σας έχουμε πει και στο παρελθόν οι αφέλειες είναι ένα από τα μεγαλύτερα hair trends της σεζόν -ειδικά εκείνες οι ανέμελες, σέξι, που πέφτουν ανεπιτήδευτα πάνω από τα μάτια– και αποτελούν και το signature κούρεμα των Γαλλίδων, όπως η Jeanne Damas και η Caroline de Maigret. Πολλές μάλιστα Ελληνίδες έχουν υιοθετήσει το εν λόγω κούρεμα, όπως η Demy αλλά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσφατα -αν και ήταν μόνο για μία ημέρα.  Εμάς μας αρέσει που τόλμησε κάτι διαφορετικό. Εσάς πώς σας φαίνεται;
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ