2017-11-18 18:51:15
Φωτογραφία για Δροσιά Χαλκίδας: 40.000 ευρώ «σήκωσαν» οι ληστές από το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας - Στο κενό οι έρευνες της Ασφάλειας!
Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση, στόχος ληστών έγινε στις 03.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (17-11-2017) το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που είναι εγκατεστημένο στο κτίριο του Κ.Ε.Π. στη πλατεία της Δροσιάς Οι άγνωστοι δράστες έσπασαν την βιτρίνα του Κ.Ε.Π. της περιοχής και προκάλεσαν έκρηξη στο μηχάνημα της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται μέσα σε αυτό, με τη μέθοδο της διοχέτευσης αερίου στο εσωτερικό του (Plofkraak) καταστρέφοντάς το ολοσχερώς.

Αμέσως, άρπαξαν τις δυο κασετίνες που είχαν μέσα, (περίπου 40.000 ευρώ), και εξαφανίστηκαν με ένα αυτοκίνητο, το οποίο πιθανότατα, είναι αυτό που εντοπίστηκε λίγο αργότερα, καμένο στη θέση Πανόραμα, στην Έξω Παναγίτσα και η αστυνομία θεωρεί ότι πρόκειται για το ΙΧ με το οποίο διέφυγαν οι άγνωστοι δράστες.

Και αυτή την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας και σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες δεν έχουν οδηγήσει πουθενά εως τώρα. 

  

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δροσιά Χαλκίδας: Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ στο κτίριο του Κ.Ε.Π. - Έκαψαν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν!
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ