2017-11-18 19:24:05
Φωτογραφία για Δυτική Αττική: Στους 19 οι νεκροί από την κακοκαιρία (ΦΩΤΟ)
Μακραίνει ο μακάβριος κατάλογος των θυμάτων από τις πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική - Το Σάββατο βρέθηκαν νεκροί άλλοι τρείς άνδρες...

Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου αναγνωρίστηκαν από τους οικείους τους και περιλαμβάνονταν στους έξι αγνοούμενους μετά τη θεομηνία.

Πλέον ο αριθμός των νεκρών φτάνει τους 19, ενώ, επισήμως, συνεχίζονται οι έρευνες για άλλους τρείς αγνοούμενους.

Χρονικά, η πρώτη σορός εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ, λίγο πριν από τις 10 το πρωί μέσα σε χωμάτινο όγκο επιχείρησης κοντά στο αμαξοστάσιο του Δήμου Μάνδρας, στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας - Θήβας.

Ακολούθησε ο εντοπισμός, μετά από πληροφορία ερασιτέχνη ψαρά, άλλων δύο νεκρών ανδρών στον κόλπο της Ελευσίνας. Ενός 29χρονου και ενός 58χρονου.

Η μια ανάσυρση έγινε κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και για τον λόγο αυτό χρειάστηκε να επιχειρήσουν άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) του Λιμενικού προκειμένου να απεγκλωβίσουν το πτώμα.H θαλάσσια περιοχή που βρέθηκαν οι δύο άνδρες είναι πολύ κοντά στο σημείο της καταστροφής.

Και οι τρείς σοροί μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου έγινε η αναγνώρισή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον 58χρονο κυνηγό Δημήτρη Δημητρόπουλο, τον 38χρονο οδηγό φορτηγού Γιάννη Ρούμελη και τον επίσης οδηγό, 28χρονο Πέτρο Κολέτση, τον οποίο αναγνώρισε ο πατέρας του που εργάζεται στην ασφάλεια του νοσοκομείου.

Πληροφορίες: ANT1
eviazoom
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ