2017-11-18 23:07:44
Φωτογραφία για Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από εξάωρο χειρουργείο η δικηγόρος που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα
Διασωληνωμένη στην εντατική του Ευαγγελισμού..

Σε εξάωρη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η 55χρονη δικηγόρος η οποία τραυματίστηκε βαριά από φωτοβολίδα που καρφώθηκε στο πόδι της, την Παρασκευή του βράδυ στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», στο οποίο μεταφέρθηκε, η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεαραπείας.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου έχει ως εξής: «Χθες το βράδυ, ώρα 21:18, διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου, ''Ο Ευαγγελισμός'', γυναίκα 55 ετών, τραυματισμένη από φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι και με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών. Αμέσως οδηγήθηκε στο χειρουργείο όπου υπεβλήθη σε 6ωρη επέμβαση. (ορθοπαιδική και αγγειοχειρουργική). Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνώμενη σε σοβαρή κατάσταση».

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Το χρονικό του τραυματισμού

Η 55χρονη δικηγόρος βρισκόταν στην οδό Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια όταν τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα ευθείας βολής, η οποία εκτοξεύτηκε από την πλευρά των κουκουλοφόρων και καρφώθηκε στο αριστερό της γόνατο.

Οι συγκλονιστικές στιγμές καταγράφηκαν στην κάμερα του Euronews.

Η τραυματισμένη δικηγόρος μεταφέρθηκε αρχικά στην οδό Κουντουριώτου όπου αστυνομικοί και πολίτες προσπάθησαν να την βοηθήσουν, μέχρι την στιγμή που έφτασε το ΕΚΑΒ και την μετέφερε στον Ευαγγελισμό.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ