2012-05-25 21:18:03
Φωτογραφία για Η συνάντηση του Αρβανιτόπουλου στον Πειραιά
Τι είπε ο πρώην υπουργός σε κομματικά στελέχη Πρωτοβουλία για την κοινή δράση του κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας ανέλαβε εν όψει της κρίσιμης εκλογικής μάχης της 17ης Ιουνίου ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος στην Περιφέρεια στις εκλογές της 6ης Μαΐου και θα ηγηθεί της λίστας του κόμματος στις προσεχείς εκλογές.

Ο - μέχρι πρόσφατα - αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας προσκάλεσε την Πέμπτη το βράδυ τους προέδρους των τοπικών του Πειραιά, καθώς και κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Εκείνοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και τον συνεχάρησαν θερμά τόσο για την εκλογή του, όσο και για την επιτυχημένη θητεία στο Υπουργείο που ολοκληρώθηκε με την ορκωμοσία της υπηρεσιακής Κυβέρνησης Πικραμμένου.

Ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος αφού εξήρε την προσπάθεια όλων των παρισταμένων στον προεκλογικό αγώνα: «Κατορθώσαμε να κρατήσουμε το κόμμα όρθιο σε πολύ δύσκολες συνθήκες», έδωσε τον τόνο για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση: «Τώρα προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι, διότι την 17η Ιουνίου δίνουμε τη μάχη των μαχών για την Ελλάδα και την ευρωπαϊκή της προοπτική».

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ