2017-11-19 14:14:10
Φωτογραφία για Αγνώριστος o Γιώργος Καραμίχος - Παίζει σε υπερπαραγωγή στο Χόλιγουντ
Καριέρα στο Χόλιγουντ κάνει ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος ετοιμάζεται να παίξει σε υπερπαραγωγή θρησκευτικού περιεχομένου Ο ίδιος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για το νέο του ντεμπούτο στον κινηματογράφο, ανεβάζοντας μάλιστα μία φωτογραφία στην οποία είναι αγνώριστος.

Φορώντας μανδύα και έχοντας αφήσει μούσι για τις ανάγκες του ρόλου, ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Σαούλ στην νέα ταινία « Παύλος, Απόστολος του Χριστού».

«Από το teaser της ταινίας «Παύλος, Απόστολος του Χριστού». Υποδύομαι τον Σαούλ. Είμαι ευγνώμων που υπήρξα μέρος αυτού του ταξιδιού…» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του η μας θυμίζει κάτι από την γνωστή παραγωγή «Ο Ιησούς της Ναζαρέτ».

Ο Γιώργος Καραμίχος ξεκίνησε το ταξίδι του στην άλλη άκρη του πλανήτη, διδάσκοντας «Αρχαίο Δράμα» σε σχολή Κινηματογράφου στο Λος Άντζελες.

From the teaser of the film Paul, Apostle of Christ. In the part of Saul of Tarsus. Grateful for being part of this journey. #paulapostleofchrist #malta #sonypictures #letsgetbiblical #grateful #blessed #thanks to @gen1_4 and @_terence_j @ericgroth http://deadline.com/2017/11/paul-apostle-of-christ-first-look-teaser-trailer-jim-caviezel-starring-in-paul-apostle-of-christ-1202208910/

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yorgos Actor/director (@yorgoskaramihos) στις Νοέ 17, 2017, 12:36πμ PST
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ