2012-05-25 21:37:53
Φωτογραφία για Μητέρα κυοφορούσε νεκρό μωρό για χάρη του αδερφού του
Ανατριχίλα προκαλεί η περίπτωση της 27χρονης Βίκυ Κάμπελ που αναγκάστηκε να κυοφορεί για πέντε εβδομάδας (ένα μήνα και μια εβδομάδα) ένα νεκρό μωρό, για να ζήσει το αδερφάκι του.

Ένιωθε η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου, όταν ενημερώθηκε ότι περιμένει δίδυμα. Λίγους μήνες μετά όμως άρχισε να έχει αιμορραγίες. Σε εξέταση των γιατρών διαπιστώθηκε ότι πάσχει από «σύνδρομο μετάγγισης μεταξύ διδύμων».

Το ένα παιδί παίρνει τις πρωτεΐνες από το άλλο και δεν το αφήνει να αναπτυχθεί σωστά.

Οι γιατροί πρότειναν στο ζευγάρι να κάνει μια εγχείρηση με laser, προκειμένου τα δίδυμα να χωριστούν και ο «φαγανός» Bailey’s να σταματήσει να τρώει το φαγητό του Connor.

Παρόλο που οι γιατροί είχαν πει ότι μπορεί να πεθάνουν και τα δύο παιδιά, η εγχείρηση πέτυχε Ο Connor ξαφνικά στον 22ο μήνα της εγκυμοσύνης άρχισε να κερδίζει βάρος, να γίνεται πιο δυνατός, όμως ο Bailey’s πέθανε…


Ο «χαμός» του αδερφού του έσωσε τον Connor. «Είναι το μικρό μας θαύμα. Δεν θα αφήσω ποτέ τον Connor να ξεχάσει ότι ο μεγάλος του αδερφός τον έσωσε και σήμερα είναι ο άγγελος του», λέει η μητέρα, η οποία παρόλο που σήμερα χαμογελά πέρασε τεράστιο Γολγοθά για ένα μήνα.

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω πώς ένιωσα όταν ενημερώθηκα ότι πέθανε ο Bailey’s. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου», λέει και προσθέτει: «Ξυπνούσα κάθε πρωί και έλεγα «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό», αλλά μετά σκεφτόμουνα ότι πρέπει να μένω δυνατή για τον Connor».

«Επειδή είχα συνηθίσει τον Bailey να κουνιέται στην κοιλιά μου, όταν κουνιόταν ο αδερφός του και μετακινούνταν και αυτός ένιωθα το βάρος του. Είχα μια ελπίδα ότι μπορεί να είναι ζωντανός»…

Η Βίκυ ακόμα και μετά την γέννα δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Οι γιατροί είχαν δώσει στον Connor 70% πιθανότητες να ζήσει… Ο μικρός πάλεψε για δύο. Τρεις μήνες εντατικής φροντίδας και σήμερα είναι  αντράκι… Πάντα θα ξέρει όμως κοιτάζοντας στον ουρανό ότι εκεί είναι το άλλο του μισό, ο άγγελος του
Star.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ