2017-11-19 22:31:07
Φωτογραφία για Ο Παγώνης στέλνει φωτογραφίες από τη μακρινή Κίνα - Μέχρι και συνέντευξη έδωσε... (ΦΩΤΟ)
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που απέστειλε:

Στην πόλη Wuhan στην Κίνα, ανταποδίδοντας την αντίστοιχη επίσκεψη των Κινέζων στην Χαλκίδα, βρίσκεται κλιμάκιο του Δήμου Χαλκιδέων με τον Δήμαρχο Χρήστο Παγώνη να δίνει το δικό του μήνυμα.

Την περασμένη άνοιξη ο Δήμαρχος Χαλκιδέων μετά την επίσκεψη του Δημάρχου της Wuhan κ. Wan Yong, δέχθηκε πρόσκληση για να επισκεφθεί και ο ίδιος την πόλη της Κίνας.

Αυτό το διάστημα πραγματοποιείται έκθεση στο κέντρο διαμετακομιστικού εμπορίου της πόλης Wuhan, όπου θα λειτουργήσει για την εισαγωγή και διανομή προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χαλκιδέων, ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, διευκολύνοντας σημαντικά τις τοπικές επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση στην τεράστια κινεζική αγορά.

Ενώ από την επίσκεψη αυτή, δημιουργείται δίαυλος επικοινωνίας για την απευθείας επίσκεψη τουριστών από την κινέζικη πόλη στην Εύβοια και τον Δήμο Χαλκιδέων.


Ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης δήλωσε τα εξής:

Τέσσερις ημέρες γεμίσαμε την κινεζική πόλη Wuhan των 11 εκατομ. κατοίκων με εικόνες & γεύσεις του Δήμου Χαλκιδέων!Αισθάνομαι περήφανος για τη μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ το Δήμο μας, μοναδικό απο τη χώρα μας, να τιμάται μεταξύ 60 και πλέον πόλεων απο όλο τον κόσμο στη μακρινή Κίνα.

Η αδελφοποίηση μας με την πόλη Wuhan ανοίγει το δρόμο για εξαιρετικά σημαντικές συνεργασίες στον τουρισμό και την εξαγωγή προϊόντων μας στην τεράστια αυτή αγορά. Ο θαυμασμός των Κινέζων για τη Χαλκίδα ήταν απροσδόκητος όπως αποδείχτηκε απο το μεγάλο ενδιαφέρον των τηλεοπτικών καναλιών και των εφημερίδων που παρουσιαστήκαμε. Μια προσπάθεια για την οποία εργαστήκαμε μεθοδικά για 2 χρόνια επιστεγάστηκε με την υπογραφή συμφώνου τουριστικής συνεργασίας.

Η στρατηγική της εξωστρέφειας του Δήμου μας θα συνεχιστεί προς κάθε κατεύθυνση. Ευχαριστώ το Επιμελητήριο, την Ένωση Ξενοδόχων καθώς και επαγγελματίες και παραγωγούς της πόλης μας για την σημαντική υποστήριξη τους σε αυτή την πρωτοβουλία. Η πόλη μας ξαναμπαίνει στο χάρτη και γίνεται προορισμός!
eviazoom
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φίλοι φίδια
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φίλοι φίδια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ