2017-11-19 23:00:34
Φωτογραφία για Οι επιστήμονες εξηγούν... γιατί οι γυναίκες βάζουν μάσκαρα με το στόμα ανοιχτό
Όταν οι γυναίκες βάζουν μάσκαρα, έχουν ένα συγκεκριμένο κοινό χαρακτηριστικό, που συνήθως κάνει τους άντρες να τις κοροϊδεύουν: Ανοίγουν το στόμα τους, ενώ βάφουν τα βλέφαρα τους.

Οι ίδιες υπάρχει περίπτωση να μην έχουν προσέξει ίσως και ποτέ αυτήν την κίνηση τους, όσο και αν όλοι οι υπόλοιποι τις πειράζουν και θεωρούν ότι το κάνουν επίτηδες, από άποψη.

Το να βάζει μια κυρία μάσκαρα με ανοιχτό στόμα πάντως, είναι κάτι που συμβαίνει καθαρά αντανακλαστικός και έχει να κάνει με τους μυς του προσώπου. Βάφοντας τις βλεφαρίδες της μια γυναίκα, προκαλεί αυτόματα τη σύσφιξη των μυών γύρω από το μάτι της. Αυτοί οι μυς συνδέονται άμεσα με τους μυς του στόματος, για αυτό και είναι τόσο δύσκολο, να μείνει κλειστό.

Θα διαπιστώσετε ότι αυτό είναι πέρα για πέρα αληθές, απλώς προσπαθώντας το. Μάλιστα, είναι πολύ πιο εύκολο να κολλήσετε ψεύτικες βλεφαρίδες, από το να βάλετε μάσκαρα με κλειστό στόμα.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα δείτε μια κυρία να κάνει αυτήν την κίνηση, θυμηθείτε πόσο δύσκολο είναι να αντισταθείτε στα αντανακλαστικά σας.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ