2017-11-20 13:14:37
Φωτογραφία για Δύο οι ύποπτοι για τη δολοφονική επίθεση με φωτοβολίδα στη δικηγόρο  [Βίντεο]
Κινήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ανθρώπου που πραγματοποίησε τη δολοφονική επίθεση με φωτοβολίδα την Παρασκευή σε δικηγόρο, το βράδυ κάνει η αστυνομία.

Ηδη υπάρχουν στοιχεία για δύο υπόπτους. Πρόκειται για δύο νεαρούς κουκουλοφόρους που έχουν ξεχωρίσει τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., από τα βίντεο τηλεοπτικών σταθμών και φέρονται να έχουν συμμετοχή στην δολοφονική επίθεση σε βάρος της δικηγόρου-καθηγήτριας εγκληματολογίας Νατάσσας Τσουκαλά.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους δύο φορά χαρακτηριστική μπλούζα με τους αστυνομικούς να αναζητούν «καθαρότερα» πλάνα προσώπου.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει 

Από το σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί έχουν βρει και έχουν εντοπίσει δύο ναυτικές φωτοβολίδες, τρεις αυτοσχέδιους πυροσωλήνες εκτόξευσης τους, δύο «βλήματα» των φωτοβολίδων (ένα από το πόδι του θύματος), μαχαίρι, βόμβες μολότοφ, κάποιες μπλούζες, μπουφάν και κουκούλες.

Όλα τα στοιχεία βρίσκονται στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την εξαγωγή αξιοποιήσιμου γενετικού υλικού, καθώς ενδεχομένως να οδηγήσει στην ταυτοποίηση DNA.
eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ