2017-11-20 15:00:18
Φωτογραφία για Το φρούτο που ρίχνει τη χοληστερίνη
Θα έχεις ακούσει ότι το μήλο θεωρείται ο «βασιλιάς» των φρούτων και μία από τις αποτελεσματικότερες μεθόδους φυσικής λιποδιάλυσης, αφού περιέχει βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που ενεργοποιούν τον μεταβολισμό.

Δύο έρευνες από το το Oxford University και το University of California έρχονται να τονίσουν ξανά τη σπουδαιότητα των μήλων στο θέμα της πρόληψης της χοληστερίνης, του καρκίνου και των καρδιακών νοσηματων. Η χοληστερίνη ευθύνεται για την εμφάνιση θρομβώσεων και αυξάνει τις πιθανότητες εμφράγματος.

Συγκεκριμένα, οι στανίνες που περιέχει το μήλο μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης χοληστερίνης, καθώς και καρδιαγγειακής νόσου. Επιπλέον, η καθημερινή κατανάλωση μήλων ενισχύει το ανοσοποιητικό, προλαμβάνει το εγκεφαλικό και το έμφραγμα, ενώ μειώνει τη συγκέντρωση πλάκας και την οξείδωση που προκαλεί η κακή χοληστερόλη.

Τέλος τα μήλα είναι εξαιρετική πηγή σακχάρων, φυτικών ινών και υδατανθράκων που μετατρέπονται σε ενέργεια κατά την καύση τους.Αυτό σημαίνει ότι ένα μήλο όχι μόνο αντικαθιστά την ανάγκη του οργανισμού για καφέ, αλλά σε βοηθά και να αδυνατίσεις.

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ