2017-11-20 18:42:03
Φωτογραφία για ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΙΚΟΣΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
«Είκοσι νεκροί και καμία παραίτηση», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ σημείωσε ότι «η αρμόδια περιφερειάρχης προσφεύγει κατά του εαυτού της».

Μιλώντας στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για το «κοινωνικό μέρισμα», ο πρόεδρος της Ν.Δ. εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική, ενώ έκανε λόγο για ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν, σε ό,τι αφορά τα αντιπλημμυρικά έργα που δεν έγιναν στην περιοχή, σημειώνοντας ότι είχαν εγκριθεί παρεμβάσεις οι οποίες δεν υλοποιήθηκαν.

«Γιατί δεν έγιναν τα απαραίτητα έργα συγκράτησης εδαφών; Γιατί φτάσαμε να θρηνήσουμε 20 νεκρούς; Γιατί δεν ειδοποιήθηκαν έγκαιρα οι κάτοικοι; Γιατί δεν έκλεισαν κάποιοι δρόμοι; Τα ερωτήματα περιμένουν απάντηση και θα τα θέτουμε μέχρι να πάρουμε απάντηση», ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«20 νεκροί και ο πρωθυπουργός έφυγε για τη Σουηδία. Είναι απών από κάθε φυσική καταστροφή», είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ., κάνοντας λόγο για ένα «γρήγορο πέρασμα» από τις πληγέντες περιοχές του κ. Τσίπρα, στον οποίο καταλόγισε ότι αποφεύγει να συναντηθεί με τους πολίτες.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ