2017-11-20 20:13:19
Φωτογραφία για Φθιώτιδα: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα - Πήρε φωτιά εν κινήσει ή αυτοκτόνησε; [photos+video]
Πήρε φωτιά εν κινήσει ή... αυτοκτόνησε; 

- Σε 31χρονο αλλοδαπό που διέμενε και εργαζόταν στη Λαμία ανήκει το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο

Το απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε το πρωί στο 16ο χλμ Λαμίας - Δομοκού. Το αυτοκίνητο ήταν ολοσχερώς καμένο σε έναν παράδρομο, σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από τον κεντρικό δρόμο. Μέσα στο παλιό αυτοκίνητο, μάρκας Toyota, υπήρχε ένας νεαρός άνδρας απανθρακωμένος.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, καθώς επίσης και αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας και του εγκληματολογικού.

Τραγικό δυστύχημα ή αυτοκτονία;

Η αστυνομία μετά από έρευνα απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και την υπόθεση ανέλαβε το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Λαμίας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν στο δρόμο ίχνη διαρροής λαδιών ή καυσίμων και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το παλιό αυτοκίνητο να άρπαξε φωτιά εν κινήσει και ο άτυχος οδηγός να μην πρόλαβε να βγει, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητο.


Το άλλο σενάριο είναι, ο 31χρονος νεαρός, Αλβανικής υπηκοότητας, να έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του, αφού είχε χωρίσει πρόσφατα και ήταν χάλια ψυχολογικά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν είχε κάποιο λόγο να βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ μάλιστα είχε φύγει πολύ νωρίς το πρωί από το φούρνο όπου εργαζόταν και τον αναζητούσαν.

Ας ελπίσουμε ότι απαντήσεις θα δώσει η έρευνα της Π.Υ. Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο όπου βρέθηκε ολοσχερώς καμένο το αυτοκίνητο με τον 31χρονο απανθρακωμένο.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ