2017-11-20 20:32:37
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πολιτικός ΚΟΛΑΦΟΣ στον Δήμαρχο κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ και τη Δημοτική του Ομάδα, η Απόρριψη χρηματοδότησης απο το Υπουργείο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ για ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ!!
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απ0  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

         Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

Αγαπητοί Αναγνώστες

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1:

      Τη Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ο ισολογισμός και απολογισμός του οικονομικού έτους 2016. Υπέρ ψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας και κατά ψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης.

      Στο λίγο χρόνο που μου δόθηκε ο λόγος κάλεσα  ΟΛΟΥΣ τους Δημοτικούς Συμβούλους να καταψηφίσουν τον ισολογισμό-απολογισμό του οικονομικού έτους 2016. 


        Θεωρώ ότι η διαχείριση του Δημοσίου χρήματος είναι κορυφαία πολιτική πράξη και ο απολογισμός κάθε έτους έχει ύψιστη σημασία. H χρηστή διαχείριση του Δημοσίου χρήματος σύμφωνα με τη κείμενη νομοθεσία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. Η αντίληψη εμάς ψήφισαν οι Δημότες και θα κάνουμε ότι θέλουμε ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ. Καθαρές Κουβέντες. Στη Δημοκρατία η πλειοψηφία διοικεί και η μειοψηφία ελέγχει. 

   Η διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια των ΟΤΑ δεν ΣΗΜΑΙΝΕΙ και ΑΝΟΜΙΑ. 

-Υπάρχει εποπτεία στους Δήμους.

-Οι αρμόδιοι της πολιτείας θα κρίνουν τους ισχυρισμούς μου.

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2:

      Συνεχίζουμε σήμερα την ενημέρωση σας με ένα έγγραφο  που εστάλη στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. 

        Το έγγραφο εστάλη από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης από την ειδική υπηρεσία διαχείρισης Ε.Π "Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος ΑΝΑΠΤΥΞΗ".

 Έχουμε ΑΠΟΡΡΙΨΗ  της Αίτησης Χρηματόδοτης της Πράξης "ΕΡΓΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ 3ης ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ  ν. Αιτ/νιας". 

    Η πρόταση προέβλεπε και επέκταση της υφιστάμενης λεκάνης απόθεσης του ΧΥΤΑ 3ης ΓΕΝ Αιτ/νιας. 

Δείτε παρακαλώ απόσπασμα του εγγράφου:

        Το έγγραφο προφανώς αποτελεί πολιτικό κόλαφο στη πολιτική του Δημάρχου κ. Αποστολάκη και του εξαφανισμένου για πολύ καιρό Προέδρου του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρη από το Δημοτικό Συμβούλιο. 

     Τα ερωτήματα πολλά. Οι Δημότες  ανησυχούμε σφόδρα  για το μέλλον αυτού του τόπου. Θέτουμε προς το παρόν ορισμένα καίρια ερωτήματα:

 1)-Έγινε ναι ή όχι και από ποιους η οριστική παραλαβή του έργου;

 2)-Eγιναν ναι ή όχι τα έργα που πρότεινε η επιτροπή ελέγχου του ΧΥΤΑ-χωματερή πολυτελείας και γιατί;

 3)-Πως είναι δυνατόν ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ να λέει μέσα στο ΔΣ παλιότερα ότι η διάρκεια ζωής του κυττάρου είναι τριάντα χρόνια, η δικηγόρος να λέει το κύτταρο έχει πληρότητα  ενενήντα τοις εκατό, ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ να λέει μετά το κύτταρο έχει πληρότητα είκοσι πέντε τοις εκατό και ο Δήμος να προτείνει επέκταση του κυττάρου;  TI TΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ;

 4)-Mε τι στοιχεία ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρης (αφού δεν παρέλαβε αρχείο του ΦΟΣΔΑ όπως είπε μέσα στο ΔΣ) προχώρησε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με εταιρεία-εταιρείες; -Τι προέβλεπαν οι συμβιβασμοί αυτοί; -Eνημέρωσε   πριν ναι  ή όχι το ΔΣ  του ΦΟΣΔΑ και γιατί;

 5)-Πρόεδρε του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρη γιατί δεν μου έχετε απαντήσει στην αίτηση που σας έχω υποβάλλει εδώ και μήνες; -Γιατί δεν εφαρμόζετε τη κείμενη νομοθεσία; 

-Πράξτε συνετά και απαντήστε πάραυτα ως οφείλετε στην αίτηση μου.

 6)-Mετά   το έγγραφο αυτό τινάζεται ναι ή όχι Δήμαρχε κ Αποστολάκη η άφρονα πολιτική σας να φέρετε ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ στη χωματερή πολυτελείας στη περιοχή Παλαίρου- Πογωνιάς;  Βέβαια το συμφέρον του τόπου μας είναι ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

    Κατόπιν των ανωτέρω καλώ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και κυρίως της Παλαίρου να φέρουν το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.... ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

       Δήμαρχε κ. Αποστολάκη μπορείτε να ενημερώσετε το ΔΣ και τους Δημότες, πως είναι δυνατόν πάνω σε άσφαλτο, που ήταν στρωμένα γήπεδα της ΔΕ Ανακτορίου, να κάνει έργα συντηρήσεως Γεωπονικό Κέντρο του Αγρινίου αξίας 18.000  ( δεκαοκτώ) ευρώ; -Πάντως οι Δημότες τα 18.000 ευρώ τα πληρώσαμε.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ