2017-11-20 21:18:13
Φωτογραφία για Εισαγωγη σε Ερευνα μελετης με Στοχο την Κοινωνικη Μεταρρυθμιση
Έχοντας μια ικανοποιητική εμπειρία στο θέμα της ομοφοβίας και του ομοαρνητισμού η Elude ξεκινάει μια μεγάλη εκστρατεία έρευνας σε συνεργασία με διάφορες ανάλογες οργανώσεις ώστε να εξετάσει τις μορφές του φυλετικού ρατσισμού (προσωπική, διαπροσωπική, θεσμική ομοφοβία και ομοφοβία της κουλτούρας), να αναλύσει τα

αίτια (κοινωνικά, θεσμικά, πολιτισμικά, σεξουαλικού προσανατολισμού κτλ) που οδηγούν σε αυτές και κυρίως να συμβάλει στην προσπάθεια καταπολέμησης και εξάλειψης των φυλετικών διακρίσεων.

Σε αυτή τη προσπάθεια, ο ρόλος της Elude είναι αμιγώς διαμεσολαβητικός δίνοντας "ΦΩΝΗ" και βήμα στους μόνους που μπορούν να κατορθώσουν μια πραγματική και ουσιώδη ελαχιστοποίηση του φαινομένου και δεν είναι άλλοι από τους δύο πόλους του, δηλαδή το πομπό και τον δέκτη της ρατσιστικής βίας.

Η διεκπεραίωση θα γίνει μέσο των προγραμματισμένων συναντήσεων που θα διεξάγονται σε τακτά διαστήματα σε παρουσία των ενδιαφερομένων μελών στα αρχικά στάδια καθώς και των οργανώσεων που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα τελικά. Ελπίζουμε σε μία παραγωγική διαδικασία και σε διαλόγους που θα οδηγήσουν σε χρήσιμα συμπεράσματα και περαιτέρω προβληματισμό και σκέψη.

www.facebook.com/LGBElude
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ