2017-11-21 03:50:20
Φωτογραφία για Αγαπούν οι γάτες τις αγκαλιές;
Η αλήθεια είναι ότι οι γάτες δεν είναι από τα ζώα που απολαμβάνουν το αγκάλιασμα. Ναι μεν τους αρέσει να τις χαϊδεύουν, αλλά είναι εκείνες που ορίζουν το πότε, το πού και το πόσο.

Φυσικά υπάρχουν μερικές φυλές που είναι πολύ στοργικές και αγαπούν να κάθονται στα πόδια του ιδιοκτήτη τους, να τρίβονται στον λαιμό τους και να τις αγκαλιάζουν.

Φυλές όπως οι Βιρμανίας, Ράγκντολ και Λα Περμ για παράδειγμα, είναι γνωστές για την δημιουργία ισχυρών δεσμών με την οικογένειά τους.

Αν η γάτα σας τεντώνεται, προσπαθεί να φύγει ή νιαουρίζει δυσαρεστημένη, μάλλον σας λέει ότι θα προτιμούσε να μείνει μόνη της.

Από την άλλη πλευρά , αν σας αφήνει να την κρατήσει εύκολα και αρχίσει να γουργουρίζει δυνατά, τότε δείχνει ότι είναι πολύ χαρούμενη που την κρατάτε στην αγκαλιά σας.

Μερικές γάτες προτιμούν να είναι στοργικές με τους δικούς τους όρους. Καθίστε ή ξαπλώστε κοντά της για να δείτε αν θα έρθει εκείνη σε εσάς για μια αγκαλιά. Μιλήστε της με απαλή φωνή για να μάθει ότι οι αγκαλιές είναι κάτι καλό. Αν η γάτα σας αρχίζει να δείχνει ανήσυχη ή να προσπαθεί να φύγει, μην την εμποδίσετε. Δοκιμάστε ξανά αργότερα, όταν θα είναι πιο χαλαρή.

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ