2017-11-21 08:54:13
Φωτογραφία για Τραγικές ώρες για τον Μάρκο Σεφερλή...
Λίγο αφότου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός και παραγωγός Χρήστος Γούτης που άρχισε την καριέρα του από την τηλεόραση και τα τελευταία χρόνια ήταν συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος είναι απαρηγόρητος για την απώλεια.

Ο ηθοποιός είχε δώσει μάχη με τον καρκίνο πριν από πέντε χρόνια και, αυτή τη φορά, υποβλήθηκε σε επέμβαση για ειλεό, αλλά προέκυψαν σοβαρές μετεγχειρητικές επιπλοκές.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Espresso, «έφυγε» το μεσημέρι της Πέμπτης στην εντατική του νοσοκομείου Άγιοι Ανάργυροι στην Κηφισιά.

«Δεν περιμέναμε ότι δεν θα πήγαινε καλά. Δυστυχώς, κόλλησε και μια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη και τον χάσαμε πολύ άδικα», δήλωσε ο γιος του στην εφημερίδα.

Ο Χρήστος Γούτης πρωτοεμφανίστηκε το 1976 στην τηλεοπτική σειρά Γαλήνη, δίπλα στον Γιώργο Φούντα και ακολούθησαν σημαντικές συμμετοχές σε πετυχημένα σήριαλ, παραστάσεις και βιντεοταινίες του ’80.

Είχε συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, την Μάρω Κοντού και τον Σωτήρη Μουστάκα, ενώ τα τελευταία χρόνια υπήρξε στενός συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή.

Η κηδεία του έγινε την Παρασκευή στην γενέτειρά του, την Πάτρα, σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ