2017-11-21 10:51:35
Φωτογραφία για Τι ζήτησε ο Ηγούμενος Εφραίμ κατά την άφιξή του στην 1η Στρατιά
Του Ηλία Προύφα

Να ψάλουν τον Εθνικό Ύμνο. Αυτή ήταν η επιθυμία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου Γέροντα Εφραίμ κατά την υποδοχή της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου στην 1η Στρατιά.

Ήταν η στιγμή που είχε ολοκληρωθεί η έλευση και η θρησκευτική πομπή είχε σταθεί ακριβώς στην είσοδο του σχηματισμού. Και ενώ ξεκίνησαν να εισέλθουν εντός του κτιρίου, ο Ηγούμενος της Ι.Μ. Βατοπεδίου Γέροντας Εφραίμ ζήτησε να ψάλουν τον Εθνικό Ύμνο κάτι που δεν είχε γίνει μπροστά από το άγημα όπως συνέβη πριν από 8 ημέρες κατά την υποδοχή στο κέντρο της πόλης. 

Μετά το αίτημα του Καθηγουμένου Εφραίμ, ο Στρατηγός Ζερβάκης όπως φαίνεται στο βίντεο του kranosgr, δίνει εντολή να ψαλεί ο Εθνικός μας Ύμνος, που με περηφάνια και συγκίνηση ακούστηκε από όλους τους παρευρισκόμενους που υπομονετικά περίμεναν να προσκυνήσουν.

Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η προσέλευση των στελεχών και των οικογενειών τους, που κάποια στιγμή ο Ηγούμενος Εφραίμ όπως φαίνεται στη φωτό, ζήτησε να μάθει πόση ώρα έχουν στη διάθεσή τους και εάν ο χρόνος επαρκεί για να προσκυνήσουν όλοι.
kranosgr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ