2017-11-21 15:20:09
Φωτογραφία για Με τρομερή επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σόου της Victoria's Secret στη Σανγκάη
Λένε -και δεν είναι τυχαίο- ότι η καταξίωση για τα μοντέλα έρχεται με την πασαρέλα στο σόου Victoria's Secret.

Η φετινή επίδειξη μόδας με τα διασημότερα και πιο περιζήτητα μοντέλα στη βιομηχανία της μόδας πραγματοποιήθηκε στο Mercedes-Benz Arena της Σανγκάης παρά τα διάφορα εμπόδια και τις... παράπλευρες απώλειες.

Στις πρώτες τους εμφανίσεις, τα μοντέλα είχαν κάτι από Ελλάδα, φορούσαν χρυσά φύλλα δάφνης στα μαλλιά και δαντελένια εσώρουχα και πανωφόρια που θύμιζαν χιτώνες.

Πιο συγκεκριμένα, κάποιες από τις συμμετέχουσες, μεταξύ των οποίων και η Τζίτζι Χαντίντ, δεν κατάφεραν να πάρουν βίζα και άρα να συμμετέχουν στο σόου.

Εν τέλει, τα «φτερωτά» μοντέλα περπάτησαν στο catwalk με τα πανάκριβα και τολμηρά εσώρουχα που σχεδίασε ο Ολιβιέ Ρουστέν του οίκου Balmain συνοδεία των Χάρι Στάιλς και Μπιγκέλ στη μουσική. Στην Κέιτι Πέρι απαγορεύθηκε η είσοδος στη χώρα εξαιτίας ενός περιστατικού το 2015. Τότε, σε συναυλία της στην Ταϊβάν είχε επιλέξει να βάλει ένα φόρεμα με ηλίανθους (σύμβολο των διαδηλώσεων κατά της Κίνας), ενώ παράλληλα κράτησε και την σημαία της Ταϊβάν, η οποία για την Κίνα ακόμα αποτελεί επαρχία της, άσχετα αν έχει κηρύξει ανεξαρτησία.


Από την επίδειξη - γεγονός της χρονιάς και τις πρώτες σειρές της δεν έλειψε φυσικά όλη η «καλή» ασιατική κοινωνία που αν μη τι άλλο ανήκει στο ισχυρό καταναλωτικό κοινό παγκοσμίως ..αλλά ούτε και τα ευτράπελα, αφού η 28άχρονη Κινέζα Ming Xi από την Κίνα γλίστρησε και έπεσε τραβώντας αναγκαστικά όλα τα βλέμματα. Βέβαια, το διαχειρίστηκε τέλεια, καθότι γέλασε και σηκώθηκε αμέσως για να συνεχίσει σα να μην είχε συμβεί τίποτα απολύτως.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ