2017-11-21 16:34:19
Φωτογραφία για Στρατιωτικοί ιατροί σε Νοσοκομεία της Περιφέρειας - Δείτε που
Εγκρίθηκε με υπογραφή του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, η διάθεση τεσσάρων (4) αξιωματικών ιατρών σε δομές του Υπουργείου Υγείας, στο πλαίσιο της συνεργασίας των Nοσοκομείων και των Kέντρων Yγείας του ΕΣΥ με τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία και τις Υγειονομικές Υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων. Η διάθεση γίνεται βάσει της ΚΥΑ των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Υγείας Υ4α/18421/14 Φεβ 2011 (ΦΕΚ 257/17 Φεβ 2011, τ. Β) και μετά από σχετικά αιτήματα του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η διάθεση ενός (1) αξιωματικού (ΥΙ) ειδικότητας καρδιολογίας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ενός (1) αξιωματικού (ΥΙ) ειδικότητας παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου, ενός (1) αξιωματικού (ΥΙ) ειδικότητας ΩΡΛ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω και ενός (1) αξιωματικού (ΥΙ) ειδικότητας ορθοπεδικής στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφορά τους, συνδράμουν το Υπουργείο Υγείας με την περιοδική διάθεση συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας στρατιωτικού προσωπικού, μονίμου και μη.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ