2017-11-21 18:22:41
Φωτογραφία για Στο σφυρί φωτογραφίες της 18χρονης Madonna να κάνει μπαλέτο γυμνή
Πριν γίνει διάσημη, η Madonna πόζαρε γυμνή για τον φακό του Cecil I. Taylor και οι σπάνιες, αδημοσίευτες μέχρι σήμερα φωτογραφίες βγαίνουν τώρα σε δημοπρασία.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν το 1977 στο Art World Institute of Creative Arts, όταν η τραγουδίστρια ήταν 18 χρονών κι έχοντας κοντά, μαύρα μαλλιά εκτελεί διάφορες στάσεις μπαλέτου, σε πολλές από τις οποίες εμφανίζεται χωρίς ρούχα. 

Οι 108 φωτογραφίες πωλούνται μαζί με τα πρωτότυπα αρνητικά αλλά και τα πνευματικά τους δικαιώματα στο διαδικτυακό ιστότοπο δημοπρασιών «Gotta Have Rock and Roll» στο πλαίσιο της δημοπρασίας «The Rock & Roll Pop Culture Auction», που ξεκινά αύριο, Τετάρτη, και λήγει την 1η Δεκεμβρίου. 

Η τιμές εκκίνησης κυμαίνονται από 800 μέχρι 1.200 δολάρια. «Η πρωτότυπη γυμνή φωτογραφία της Madonna, που δεν έχει δει ποτέ ξανά το φως της δημοσιότητας, τραβήχτηκε από τον Cecil Taylor το 1977. Η Madonna ήταν 18 ετών και φοιτήτρια στο Ινστιτούτο, ζώντας ακόμα στο Ann Arbor του Μίσιγκαν, πριν μετακομίσει στη Νέα Υόρκη», αναφέρει το site στην περιγραφή. Επίσης προς πώληση διατίθεται και το «συμβόλαιο» που υπέγραψε τότε η διάσημη σταρ, το οποίο φέρει την ημερομηνία 19 Μαΐου 1977.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ