2017-11-21 18:54:32
Φωτογραφία για Αγωνία για την 20χρονη Κάτια: Μόλις έμαθε οτι είναι έγκυος, τότε άρχισε και ο εφιάλτης της - Της είπαν πως...
Το αγγελούδι της που έφερε στον κόσμο με τη... χρήση των βλαστικών κυττάρων αποτελεί τη μόνη λύση στο πρόβλημά της 

- Ζητείται η βοήθεια όλων

Η Κάτια Μαυράκη - Μαυρακάκη, είναι η 20χρονη Χανιώτισσα που πριν από αρκετό καιρό είχε ζητήσει βοήθεια για να αντιμετωπίσει την οξεία λευχαιμία που της είχε διαγνωστεί.

Η οικογένειά της έχει ήδη δώσει ό,τι μπορεί οικονομικά για να καλύψει τα υπέρογκα έξοδα που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτού του Γολγοθά που αντιμετωπίζει.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως έπρεπε. Η θεραπεία δεν πέτυχε και η οικονομική επιβάρυνση από αυτή τη διαδικασία ήταν πλέον δυσβάσταχτη.

Μια αχτίδα ελπίδας, ήρθε να δώσει ένας μικρός άγγελος. Η Κάτια έφερε στον κόσμο ένα μωράκι το οποίο ενδεχομένως να αποδειχτεί ότι θα τη δώσει ζωή όπως ακριβώς η νεαρή μητέρα του έδωσε σε αυτό ζωή. Η ελπίδα εμφανίστηκε ξανά, αυτή τη φορά με τη χρήση βλαστοκυττάρων.

Για τη διαδικασία αυτή υπολείπεται το ποσό των 45.000 ευρώ μια και η οικογένεια έχει δώσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα ό,τι διέθετε η ίδια σε χρήματα.

Ο κόσμος έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει μικρά και μεγάλα "θαύματα". Μπορούμε να στηρίξουμε την Κάτια σε αυτή την προσπάθεια ελπίδας που της έδωσε το ίδιο της το παιδί.

Αξίζει να διαβάσετε πώς περιγράφει την περιπέτειά της η Κάτια Μαυράκη - Μαυρακάκη:
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ