2017-11-21 20:22:16
Φωτογραφία για Επεσε ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο της Μάνδρας - Διακόπηκε η συνεδρίαση, έφυγε η Δούρρου
Διακόπηκε σε κλίμα έντασης η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, παρούσης της Ρένας Δούρου Η κατάσταση ήταν εκρηκτική, καθώς πολίτες φώναζαν συνθήματα κατά του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γ. Βασιλείου ανήρτησαν πανό για την κατάσταση στην Δυτική Αττική

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voreini.gr ενώ η συνεδρίαση ξεκίνησε κανονικά και παρά την σχετικά ικανοποιητική παρουσία του κόσμου που αγωνιούσε για την κατάσταση χωρίς να προσβάλλει η να βρίζει, παρά μόνο τις συνηθισμένες διαμαρτυρίες, ο Πρόεδρος διέκοψε για λίγο την συνεδρίαση.

Μετά από λίγο συνεχίστηκε η συνεδρίαση με την εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αττικής κ Βασιλείου. Μόλις τέλειωσε, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου διέκοψε τη συνεδρίαση χωρίς να αιτιολογήσει το γιατί

Ολη η αντιπολίτευση αντέδρασε, αλλά δεν υπήρχε η απαραίτητη πλειοψηφία για να συνεχιστεί η συνεδρίαση με την Αντιπρόεδρο.

Σε δήλωσή του αμέσως μετά ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θ. Σχινάς τόνισε:


«Σήμερα, αναγκάστηκα να διακόψω τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που ο ίδιος συγκάλεσα, θέτοντας ως θέμα της, την ενημέρωση – συζήτηση σχετικά με τις πολύνεκρες πλημμύρες της 15ης Νοεμβρίου, εξαιτίας της συμπεριφοράς πολιτών, που με υβριστικά και συκοφαντικά συνθήματα εμπόδιζαν την ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας, η οποία είχε ξεκινήσει με παρέμβαση του καθηγητή Λέκκα και συνεχιζόταν με την ομιλία του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Γιάννη Βασιλείου. Το γεγονός ότι τα απαράδεκτα συνθήματα και χαρακτηρισμοί, που αναπαράγονταν συστηματικά από την έναρξη της συνεδρίασης από ορισμένους παριστάμενους πολίτες, και έτυχαν ουσιαστικά της συνηγορίας του εκπροσώπου της Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής», που πρόσκειται στο ΚΚΕ, με ανάγκασε να διακόψω οριστικά, μετά από μια πρώτη ολιγόλεπτη διακοπή, τη συνεδρίαση, σεβόμενος τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας κι ενώ η διαδικασία ανεύρεσης των αγνοούμενων είναι ακόμη σε εξέλιξη».

Με ανάρτησή του στο facebook και ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Βασιλείου κατήγγειλε ύβρεις εναντίον του.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ