2017-11-21 22:46:19
Φωτογραφία για Άγριο επεισόδιο: Απόφοιτος της Νομικής μαχαίρωσε αστυνομικούς μετά από διαπληκτισμό την ώρα που του έβγαλαν τις πινακίδες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Η αφαίρεση πινακίδων στάθηκε η αφορμή για την επίθεση ενός άνδρα εναντίον αστυνομικών στη Γλυφάδα Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 15.00 το μεσημέρι της Τρίτης (21-11-2017) όταν οι άνδρες της τροχαίας Ελληνικού βρέθηκαν στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα και άρχισαν να κόβουν κλήσεις σε παρανόμως σταθμευμένα αυτοκίνητα και να «παίρνουν» πινακίδες.

Σύμφωνα με το zougla.gr, κάποια στιγμή, ένας άνδρας, ιδιοκτήτης ενός Golf που ήταν παράνομα σταματημένα και από το οποίο αφαίρεσαν οι αστυνομικοί τις πινακίδες, εξήλθε από ένα κατάστημα και διαπληκτίστηκε έντονα με τους αστυνομικούς. Τα αίματα άναψαν και τότε ο άνδρας έβγαλε από το πορτ-παγκαζ ένα μαχαίρι και κινήθηκε εναντίον των αστυνομικών με πρόθεση να τους μαχαιρώσει. 

Στη συνέχεια ο 37χρονος προσπάθησε να ξεφύγει μπουκάροντας μέσα σε ένα κατάστημα οπτικών, κάτι που ωστόσο δεν κατέστη δυνατό καθώς στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Νότιας Αττικής και τον συνέλαβαν. 


Σύμφωνα με αθηναϊκά ΜΜΕ, ο 37χρονος πριν συλληφθεί, προσπάθησε να μαχαιρώσει: έναν αστυνομικό της τροχαίας στο στήθος ο οποίος δεν τραυματίστηκε σοβαρά λόγω του πορτοφολιού του, έναν δεύτερο αστυνομικό του Μεταγωγών ο οποίος, ήταν εκτός υπηρεσίας, έτυχε να περνά από το σημείο και πήγε να βοηθήσει τους άνδρες της ΔΙΑΣ καθώς και έναν αστυνομικό της ΔΙΑΣ ο οποίος δέχτηκε το χτύπημα στο αλεξίσφαιρο.

Ο τραυματίας αστυνομικός της τροχαίας μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. 

Ο 37χρονος άνδρας, είναι απόφοιτος Νομικής Έλληνας και όπως ανέφεραν οι πληροφορίες στο παρελθόν έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρικές κλινικές λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

Σύμφωνα με αθηναϊκά ΜΜΕ, ο 37χρονος  πριν συλληφθεί προσπάθησε να μαχαιρώσει: έναν αστυνομικό της τροχαίας στο στήθος ο οποίος δεν τραυματίστηκε σοβαρά λόγω του πορτοφολιού του, έναν δεύτερο αστυνομικό του Μεταγωγών ο οποίος, ήταν εκτός υπηρεσίας, έτυχε να περνά από το σημείο και πήγε να βοηθήσει τους άνδρες της ΔΙΑΣ καθώς και έναν αστυνομικό της ΔΙΑΣ ο οποίος δέχτηκε το χτύπημα στο αλεξίσφαιρο.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
eviazoom
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ