2017-11-21 23:24:09
Φωτογραφία για Τη θυμάστε αυτή την αγκαλίτσα; Δείτε πόσο θα την πληρώσει ο Ολυμπιακός - Τιμωρία με πρόστιμο από την UEGA
Ακόμη και οι πιο ανθρώπινες και όμορφες στιγμές, δεν είναι πάντα με το γράμμα του κανονισμού.

Και αυτό διότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλείται να πληρώσει πρόστιμο επειδή δύο οπαδοί του εξέφρασαν την λατρεία τους στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη.

Συγκεκριμένα, η UEFA τιμώρησε με πρόστιμο 60.000 ευρώ τον Ολυμπιακό για την... εισβολή δύο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να αγκαλιάσουν τον Λιονέλ Μέσι, στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στην 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League.

Στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης,  ένας νεαρός φίλος των «ερυθρολεύκων» που είχε πηδήξει νωρίτερα από την κερκίδα, έσπευσε να αγκαλιάσει τον Αργεντινό σταρ, ο οποίος εκείνη την ώρα πήγε να εκτελέσει κόρνερ. Στο 84ο λεπτό, δεύτερος φίλαθλος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και έτρεξε κατευθείαν προς το μέρος του μεσοεπιθετικού της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, έβγαλε και selfie με τον αρχισκόρερ των Καταλανών, ενώ κινήθηκε και προς το μέρος Λουίς Σουάρες, λίγο πριν επέμβουν οι άνθρωποι ασφαλείας του Ολυμπιακού και τον βγάλουν εκτός αγωνιστικού χώρου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ