2017-11-22 13:34:43
Φωτογραφία για Απίστευτο: Αυτό είναι το κατσικίσιο γάλα που κάνει καλό στην υγεία και υπάρχει σε μία μόνο αλυσίδα
Από την ακριτική Φλώρινα έρχεται ένα θησαυρός της ελληνικής γης. Το κατσικίσιο γάλα από το ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΜΑΛΘΕΙΑ, μια οικογενειακή επιχείρηση με διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα διαφέρει από όλα τα άλλα. Τα προϊόντα του Αγροκτήματος Αμάλθεια, μπορείτε να τα βρείτε μόνο στα ράφια των My Market.

Έχει ευχάριστη μυρωδιά, κάνει καλό και έχει και ανταγωνιστική τιμή. Από την ίδια επιχείρηση ετοιμάζεται και κατσικίσιο τυρί ενώ θα κάνουν και την έκπληξη προσφέροντας και παγωτό από κατσικίσιο γάλα.

Ο Δημήτρης Μηνόπουλος,  ιδιοκτήτης της μονάδας, με εκπαίδευση στην Γερμανία έχει σκοπό ζωής να αποδείξει ότι το κατσικίσιο γάλα είναι προϊόν για όλους με πολλαπλά οφέλη.

Παράγει μόνος τους της ζωοτροφές που δίνει στα δικά του ζώα έχει σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις για την άνετη και υγιεινή διαβίωση των ζώων, και έχει  καθετοποιήσει την παραγωγή προστατεύοντας και το περιβάλλον.


Σε σύγκριση με το αγελαδινό γάλα, το κατσικίσιο θεωρείται λιγότερο επιβαρυμένο, λιγότερο αλλεργιογόνο και πιο εύπεπτο, ιδίως δε για άτομα με γαστρεντερικά προβλήματα. Περιέχει κάπως περισσότερα λιπαρά, εκτός κι αν είναι αποβουτυρωμένο, αλλά με μικρότερο μέγεθος λιποσφαιριδίων, πιο πολλές πρωτεΐνες, βιταμίνη Α και ινοσιτόλη, η οποία εμπλέκεται στο μεταβολισμό των λιπιδίων, ενώ δεν υστερεί σε μικροθρεπτικά συστατικά, όπως π.χ. σε ασβέστιο και βιταμίνη D, τα οποία απορροφώνται από τον οργανισμό σε υψηλό βαθμό. Έχει επίσης ελαφρώς χαμηλότερη περιεκτικότητα σε σάκχαρα, οπότε είναι καλύτερα ανεκτό από το αγελαδινό γάλα σε ελαφριές περιπτώσεις δυσανεξίας στη λακτόζη.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ