2017-11-22 17:00:42
Φωτογραφία για Πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής την ερωτική μας ζωή;
Πόσο συχνά το ακούμε; “Ο Ερμής είναι ανάδρομος”, άρα κάτι κακό θα συμβεί. Τι σημαίνει αυτή η φράση, ειδικά για τα ερωτικά μας;

Ανάδρομος Ερμής: Αυτός ο (τρομακτικός) άγνωστος. 

Για όλους εμάς, δηλαδή, που δεν έχουμε ιδέα τι μπορεί να σημαίνει αυτή η φράση, και γιατί κάθε φορά που ο συγκεκριμένος πλανήτης είναι ανάδρομος ολόκληρη η ζωή μας υποτίθεται πως γυρίζει τα πάνω-κάτω. 

Γι’ αυτό ακριβώς ψάξαμε και μάθαμε πώς επηρεάζεται η ερωτική μας ζωή από όλο αυτό το αστρολογικό… μπάχαλο που ξεκίνησε στις 5 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 25.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως ο Ερμής ελέγχει την επικοινωνία μας με τους ανθρώπους, σε κάθε πιθανή μορφή. Από το πώς μιλάμε πρόσωπο με πρόσωπο μέχρι και το τι emoji θα στείλουμε στο chat, ο ανάδρομος Ερμής λέγεται πως μπορεί να καταστρέψει κάθε μας αλληλεπίδραση με άλλα άτομα. Πάμε να δούμε λοιπόν μερικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουμε για να μην δούμε την ερωτική μας ζωή να κατακρεουργείται.


ΝΑΙ στην συγχώρεση

Είναι η κατάλληλη περίοδος για να δώσετε τόπο σε όποια οργή και να προσπαθήσετε να δείξετε κατανόηση και να συγχωρήσετε τον/την σύντροφό σας για κάτι που νιώθετε ότι σας “τσιμπάει” ακόμα. Παρά τα κακά που φέρνει μαζί του, ο ανάδρομος Ερμής είναι πολύ καλή περίοδος για να κάνετε ειρήνη με τα αρνητικά σας συναισθήματα, και να κάνετε μικρές προσφορές που δείχνουν την αγάπη σας, χωρίς αναγκαστικά να πρέπει να οργανώσετε κάτι μεγαλειώδες.

ΟΧΙ στις αλλαγές

Όποια και να είναι η κατάσταση στα ερωτικά σας αυτόν τον καιρό, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να την αλλάξετε. Αυτό σημαίνει: αν είστε single, μην ξεκινήσετε να βγαίνετε με ένα καινούριο άτομο. Αν το πάτε χαλαρά, μην το σοβαρέψετε. Αν έχετε σχέση, μην πάρετε μεγάλες αποφάσεις για το μέλλον και – προφανώς – μην χωρίσετε. Τα πράγματα δεν είναι αρκετά ξεκάθαρα αυτή τη στιγμή και το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να γίνουν χειρότερα.

ΝΑΙ στις αναμνήσεις

Ειδικά αν είστε single, αρπάξτε την ευκαιρία του ανάδρομου Ερμή και επισκεφθείτε κάτι από το παρελθόν σας. Ίσως το αγαπημένο σας μπαρ, κάποιο στέκι, κάποια συνήθεια που κάνατε και σας έφερνε χαρά. Οι χαρούμενες αναμνήσεις θα σας φτιάξουν την διάθεση… και ίσως τυχαία συναντήσετε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας. Αλλά ΟΧΙ στα πισωγυρίσματα

Το ταξίδι στις αναμνήσεις δεν σημαίνει πως πρέπει να ψάξετε καταφύγιο στην αγκαλιά/κρεβάτι κάποιου/ας πρώην, απλά και μόνο επειδή νιώθετε πως θα σας προσφέρει κάτι γνώριμο, οικείο, κάτι που θα καθαρίσει λίγο το χάος από το κεφάλι σας. Για την ακρίβεια, το χάος θα γίνει ακόμα χειρότερο.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ