2017-11-23 09:36:52
Φωτογραφία για Έξαλλη η Τζούλια με Φουρθιώτη: Του έκανε μήνυση γιατί της έκλεψε… Χαμός στη δίκη
Τακτικός θαμώνας των… δικαστηρίων έχει γίνει το τελευταίο διάστημα η Τζούλια Αλεξανδράτου! Η μακροχρόνια διαμάχη της με τον παρουσιαστή του Εψιλον Μένιο Φουρθιώτη την έφερε, σύμφωνα με την espresso, ξανά στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου άρχισε η εκδίκαση της μήνυσης που έχει καταθέσει σε βάρος του για κλοπή 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της πριν από επτά χρόνια.

Η εκρηκτική πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών έδωσε και πάλι το «παρών» στο Εφετείο, σε αντίθεση με τον παρουσιαστή, που προτιμά να εκπροσωπείται από τον συνήγορό του.

Μόνο που αυτή τη φορά, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, ήταν απών και ο δικηγόρος του και ζήτησε, μέσω συναδέλφου του, από το δικαστήριο να αναβάλει την εκδίκαση της υπόθεσης λόγω κωλύματος.

Τόσο η εισαγγελική λειτουργός όσο και η πρόεδρος του δικαστηρίου απέρριψαν το αίτημα, καθώς η μήνυση εκκρεμεί από το 2010!


«Η υπόθεση έχει αναβληθεί πολλές φορές. Γιατί ζητάτε αναβολή, και όχι διακοπή; Eίναι σαν να μη θέλετε να γίνει η δίκη…» παρατήρησε η πρόεδρος και αναρωτήθηκε: «Είχε δοθεί τόσο μεγάλη αναβολή, ώστε οι δύο πλευρές να τα βρουν;»

«Οχι, κυρία πρόεδρε, δεν υπήρξε κάποια προσπάθεια να υπάρξει κάποια συναινετική επίλυση της διαμάχης. Δεν τίθεται θέμα διευθέτησης!» τόνισε ο συνήγορος της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Μετά την εκφώνηση της υπόθεσης, το δικαστήριο, όπως αναφέρει η espresso διέκοψε για τις 7 Δεκεμβρίου, οπότε οι δύο πλευρές θα κληθούν να διασταυρώσουν τα ξίφη τους.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ