2017-11-23 12:10:11
Φωτογραφία για Νέο χτύπημα σε ΑΤΜ στην Λυκόβρυση - Σπείρα «βλέπει» η ΕΛΑΣ πίσω από τις επιθέσεις
Απόψε οι ληστές δεν κατόρθωσαν να πάρουν τα χρήματα, όμως χθες, οι ίδιοι, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί είχαν κατορθώσει να πάρουν συνολικά 42.000 ευρώ από δύο μηχανήματα - Απανωτά κρούσματα το τελευταίο διάστημαΑκόμα ένα χτύπημα αγνώστων δραστών

εναντίον ΑΤΜ συνέβη σήμερα στις 4 τα ξημερώματα, στην οδό Αμαρουσίου στην Λυκόβρυση.

Αυτή τη φορά οι δράστες, αν και επιχείρησαν να ανατινάξουν το μηχάνημα, δεν κατόρθωσαν να πάρουν τα χρήματα και έφυγαν άπραγοι.

Το τελευταίο διάστημα είναι απανωτές οι επιθέσεις σε ΑΤΜ, με την αστυνομία να εκτιμά ότι πρόκειται για σπείρα κακοποιών που δρα με την μέθοδο διαρροής αερίου και ανατινάζει τα μηχανήματα, αρπάζοντας όσα χρήματα περιέχουν. 

Διπλό χτύπημα σε Φωκίδα και Κορινθία Με ταυτόχρονες καταδρομικές επιχειρήσεις που τέθηκαν σε εφαρμογή την ίδια ακριβώς στιγμή, στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης, ανατινάχθηκαν τα ΑΤΜ δυο τραπεζών στην Φωκίδα και την Κορινθία αποφέροντας πλούσια κέρδη στους δράστες, που δεν αποκλείεται να είναι παρακλάδια της ίδιας συμμορίας!


Η έκρηξη από την πρώτη επίθεση με τη μέθοδο Plofkraak, δηλαδή την διοχέτευση αερίου στο μηχάνημα που βρίσκεται στην πλατεία του Πολυδρόσου, ήταν ισχυρότατη και έκανε τους κατοίκους της περιοχής να πεταχτούν έντρομοι από τα σπίτια τους. Όμως, οι άγνωστοι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί με άγνωστο μέσο, παίρνοντας μαζί τους τις δυο κασετίνες του ΑΤΜ οι οποίες περιείχαν 42.000 ευρώ!

Την ίδια ώρα, έγινε η έκρηξη και στο ΑΤΜ της ALPHA BANK που ήταν εγκατεστημένο σε έναν χώρο στάθμευσης δίπλα σε εμπορικό κέντρο στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, στην Κορινθία. Από το ωστικό κύμα προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στα γύρω σπίτια και καταστήματα, ενώ ο κρότος αναστάτωσε τους κατοίκους οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Όμως, δεν εντοπίστηκαν τα ίχνη των δραστών που άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και χάθηκαν στο σκοτάδι.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ