2017-11-23 18:39:24
Φωτογραφία για Υπόθεση Παντελίδη: Η αποχώρηση του δικηγόρου και η προσφυγή στο Εφετείο
  Ο Χαράλαμπος Λυκούδης δεν εκπροσωπεί πλέον την οικογένεια του τραγουδιστή που στράφηκε κατά της αρχειοθέτησης του φακέλου από την Εισαγγελία ΠρωτοδικώνΛίγες εβδομάδες μετά την απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών ότι ο Παντελής Παντελίδης

ήταν οδηγός του μοιραίου τζιπ και την αποστολή του φακέλου της υπόθεσης στο αρχείο, νέες εξελίξεις έρχονται στο προσκήνιο.

Η κυριότερη από αυτές έχει να κάνει με την αποχώρηση του δικηγόρου Χαράλαμπου Λυκούδη από την νομική εκπροσώπηση της οικογένειας Παντελίδη στην υπόθεση του τροχαίου.

Η απόφαση πάρθηκε απο κοινού με την οικογένεια και δεν υπήρξε κάποια κόντρα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο κύριος Λυκούδης φέρεται να κατέληξε σε αυτή, λίγες ημέρες μετά την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Κανείς εκτός των δύο μερών δεν γνωρίζει αν η επιμονή της οικογένειας για προσφυγή κατά της αρχειοθέτησης του φακέλου βρήκε αντίθετο τον γνωστό δικηγόρο, που επέλεξε πριν από δύο εβδομάδες να κλείσει τον κύκλο του, ως νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας.


Ο ίδιος διατείνεται στον κύκλο του, ότι η αποχώρησή του έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και ότι οι σχέσεις του με την οικογένεια Παντελίδη παραμένουν εξαιρετικές, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το περιβάλλον της οικογένειας.   

         

Η τελευταία στράφηκε με προσφυγή στο Εφετείο κατά της αρχειοθέτησης του φακέλου και της απόφασης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, ανοίγοντας το τελευταίο νομικό κεφάλαιο στην υπόθεση.

Η Εισαγγελία  Εφετών μπορεί είτε να συναινέσει στην αρχειοθέτηση, είτε να ζητήσει περαιτέρω έρευνα ή ακόμη και να ζητήσει την άσκηση ποινικών διώξεων, η απόφασή της όμως θα είναι τελεσίδικη.

Τέλος και παρά τα όσα γράφονται μόνο σίγουρη δεν μπορεί να θεωρείται μια συνέντευξη της κυρίας Αθηνάς Παντελίδη το επόμενο διάστημα.

Η νεαρή μίλησε πρώτη φορά  για την τελευταία βραδιά στην ζωή του Παντελή Παντελίδη, περιέγραψε όλα όσα έγιναν πριν από το μοιραίο τροχαίο, αλλά και το πως επέζησε μετά από αλλεπάληλα χειρουργεία, ενώ απάντησε και για την «κόντρα» με την οικογένεια του τραγουδιστή, δίνοντας την δική της εκδοχή.   

                     

Η έρευνα και οι αποζημιώσεις 

Η έρευνα για τις συνθήκες του μοιραίου τροχαίου, ξεκίνησε έπειτα από μηνυτήριες αναφορές της οικογένειας Παντελίδη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας και της ψευδορκίας.

Στρεφόταν ουσιαστικά κατά της Φρόσως Κυριάκου και της Μίνας Αρναούτη, αμφότερες συνεπιβάτιδες στο μοιραίο τζιπ, το ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, όταν σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης.

Ενάμιση χρόνο μετά, το τραγικό συμβάν να εξακολουθεί να προκαλεί τόσες συζητήσεις, διαδικτυακούς καυγάδες, άρθρα και αναρτήσεις.

Για πολλούς η πραγματική κόντρα για το δυστύχημα τώρα έχει αρχίσει, αφού οι εξελίξεις σε ότι αφορά το δικαστικό μέρος και όταν αυτό τελεσιδικήσει στις αποζημιώσεις της ασφαλιστικής εταιρίας, προς τα δύο κορίτσια θα είναι συνεχείς.

Αποζημιώσεις που σύμφωνα με πληροφορίες θα διαφέρουν ως προς το ποσό που θα εσιπράξει η Μίνα Αρναούτη από αυτό της Φρόσως Κυριάκου, η οποία εδώ και μήνες είναι εξαφανισμένη.

Η πρώτη ως πολυτραυματίας και μετά από εννέα χειρουργεία θα λάβει πολύ περισσότερα χρήματα από την δεύτερη που τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και εξήλθε μόνη της από το στραπατσαρισμένο όχημα.

Φυσικά το σύνολο των χρημάτων που θα δοθεί στα κορίτσια, παραμένει άγνωστο, αφού θα προκύψει μετά από συζητήσεις των εκπροσώπων της ασφαλιστικής με τις δύο κοπέλες και τους δικηγόρους τους.

Βέβαιο θα πρέπει να θεωρείται επίσης, όπως επισημαίνουν στελέχη από τον κλάδο των ασφαλειών, ότι η ασφαλιστική εταιρία θα απαιτήσει αυτό το ποσό της αποζημίωσης προς τις κοπέλες, από την οικογένεια Παντελίδη εκτός αν υπάρξει κάποια άλλη εξέλιξη της τελευταίας στιγμής.

Αυτή θα είναι να παραιτηθεί η εταιρία από την διεκδίκηση των χρημάτων, κάτι όμως που είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο στον συγκεριμένο χώρο.     
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ