2017-11-23 19:46:23
Φωτογραφία για Χειροπέδες στον Ψηλό και τον Κοντό για 31 ληστείες - Πώς έφθασαν στα ίχνη τους (φωτό)
Ένα τροχαίο ατύχημα ήταν εκείνο που οδήγησε τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής στη ίχνη ενός 32χρονου από τη Βουλγαρία και ενός 29χρονου Έλληνα, τους οποίους

συνέλαβαν και κατηγορούν ότι μαζί με έναν συνεργό τους έχουν διαπράξει 31 ληστείες σε περίπτερα, σούπερ μάρκετ και πρακτορεία του ΟΠΑΠ σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Οι αστυνομικοί είχαν δει σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας ότι οι δράστες, ένας ψηλός και ένας κοντός, με την απειλή πιστολιού άρπαζαν τις εισπράξεις από τα καταστήματα και ως μέσο διαφυγής χρησιμοποιούσαν ένα δίκυκλο.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο 32χρονος τραυματίστηκε σε τροχαίο, την ώρα που οδηγούσε το δίκυκλο. Λόγω του τραυματισμού, κλήθηκε η τροχαία για να καταγραφεί το περιστατικό. Ο αριθμός κυκλοφορίας είχε απαθανατιστεί στα βίντεο, όμως, και έτσι έφθασαν στα ίχνη του.

Στις έρευνες που έκαναν στα σπίτια των κατηγορουμένων βρήκαν ρούχα, που χρησιμοποιούσαν στις ληστείες, ένα πιστόλι ρέπλικα, αλλά και τις κουκούλες με τις οποίες έκρυβαν τα πρόσωπά τους.

Μανώλης Ασαριώτης
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ