2017-11-23 22:15:29
Φωτογραφία για Απάντηση 2 Υπουργείων σε ερώτηση με θέμα: «Κοινωνικές και προνοιακές παροχές σε μόνιμα στελέχη ΕΔ-ΣΑ» (ΕΓΓΡΑΦΑ)
Ο Βουλευτής ΧΑ Νικόλαος Κούζηλος κατέθεσε την Ερώτηση υπ' αριθμ. 575/20-10-17:

Σύμφωνα με το άρθρο 26, § 1, εδάφιο δ’, του Π.Δ/τος 169/07 (Φ.Ε.Κ. Α’-210) τα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που αποστρατεύονται εκ λόγων υγείας, μη σχετιζόμενων με την στην υπηρεσία, κατόπιν αποφάσεων των οικείων Ανωτάτων Υγειονομικών Επιτροπών, προκειμένου να τους απονεμηθεί σύνταξη πρέπει να έχουν πενταετή τουλάχιστον πραγματική συντάξιμη υπηρεσία. Εύλογα λοιπόν γενάτε το ερώτημα τι θα συμβεί για τα στελέχη τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει πενταετή τουλάχιστον πραγματική συντάξιμη υπηρεσία και άρα δε δικαιούνται σύνταξης, ενόψει και της κριθείσης ανικανότητάς τους να εργαστούν.

Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:

Υπάρχει πρόβλεψη για κοινωνικές και προνοιακές παροχές για τα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που αποστρατεύονται εκ λόγων υγείας, που δεν σχετίζονται με την υπηρεσία, χωρίς δικαίωμα σύνταξης, ενόψει και της κριθείσης ανικανότητάς τους να εργαστούν;

Η απάντηση του ΥΠΕΘΑ: (κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση)

Η απάντηση του ΥΠΕΣ: (κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση)

Αναμένονται απαντήσεις από ΥΠΕΚΑ και Υπ. Ναυτιλίας.
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ