2017-11-23 22:58:21
Φωτογραφία για Στην Εκδήλωση της Παρασκευής 24/11 η Ομάδα Αλληλεγγύης Διαβήτη συλλέγει αναλώσιμα για τους γλυκούς μας φίλους στη Μάνδρα!
Στην εκδήλωση της Παρασκευής “ΓΥΝΑΙΚΑ & ΔΙΑΒΗΤΗΣ” στο Ίδρυμα της Βουλής την Παρασκευή 24/11 στις 18:00 θα είναι παρούσα η κα Τόνια Παναγοπούλου, Εκπρόσωπος της Ομάδας Αλληλεγγύης Διαβήτη, μιας ομάδας που που δημιουργήθηκε για να διευκολύνει το έργο της αλληλουποστήριξης των αναλώσμων αναγκών των ανθρώπων με Σακχαρώδη Διαβήτη.

Η κα Παναγοπούλου θα συλλέξει αναλώσιμα, ινσουλίνες και άλλα φάρμακα για να σταλούν στη Μάνδρα, στους συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη ανάγκη. Ήδη έχει σταλεί ένα μεγάλο πακέτο από ρούχα, τρόφιμα, ινσουλίνες και αναλώσιμα, αλλά η ανάγκη είναι τεράστια για ακόμα περισσότερα πράγματα, μέχρι να αρχίσει να ομαλοποιείται η κατάσταση.

Για όποιον δεν μπορεί να παρευρεθεί, μπορεί να στείλει τα πράγματα στο δημαρχείο της Μάνδρας μέσω ΕΛΤΑ. Η διέυθυνση είναι Στρ. Ρόκκα 45, Μάνδρα 196 00 δημαρχείο Μάνδρας Ειδυλλίας. Ελπιζουμε να σας δουμε με «γεματα χερια» και εμεις με την σειρα μας θα σας προσφερουμε μια υπεροχη εκδηλωση.


Υ.Γ.

Τα ΕΛΤΑ έβγαλαν την παρακάτω ανακοίνωση :

“Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σταθερά προσηλωμένα στον κοινωνικό τους χαρακτήρα, με πράξεις έμπρακτης ευθύνης, στηρίζουν τους κατοίκους των πληγεισών περιοχών της Δυτικής Αττικής και διαθέτουν το δίκτυό τους, το μεγαλύτερο της χώρας, δημιουργώντας μια αλυσίδα αλληλεγγύης.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των ΕΛΤΑ, όλοι μπορούν να στέλνουν δωρεάν τη βοήθειά τους στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Δυτικής Αττικής, με απλά δέματα εσωτερικού, από τα ταχυδρομικά καταστήματα όλης της χώρας, από τις 20 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2017.

Όλοι τώρα μπορούν να βοηθήσουν έμπρακτα, καταθέτοντας ένα ’’δέμα αγάπης’’ στο κοντινότερο ταχυδρομείο.”
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ