2017-11-23 23:28:17
Φωτογραφία για Νότης Σφακιανάκης: Επιβάλλεται να ξαναψηφίσω Χρυσή Αυγή - Είναι οι αντιστασιακοί του σήμερα! [Βίντεο]
Στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, βρέθηκε χθες καλεσμένος ο Νότης Σφακιανάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στις πολιτικές του απόψεις, ενώ μίλησε για τη συνεργασία με την Δέσποινα Βανδή, η οποία έληξε πριν καν ξεκινήσει.

Το 2013 η λαϊκός τραγουδιστής είχε εκφράσει τις πολιτικές του απόψεις στις κάμερες, υπέρ της Χρυσής Αυγής. Στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή εξέφρασε τη διαφωνία της, παίρνοντας την απόφαση να αποχωρήσει από το σχήμα, κάτι το οποίο μας ανακοίνωσε και στα social media.

«Τι να της πω; Εκείνη πρέπει να έρθει να μου πει συγγνώμη. Επιβάλλεται να μου πει συγγνώμη. Όταν κάνεις λάθος αυτό πρέπει να κάνεις, για να δείχνεις ότι το αντιλήφθηκες, για να μπορεί και ο άλλος να σου μιλάει», ανέφερε ο Νότης Σφακιάνης στον Γιώργο Λιάγκα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι απόψεις μας, όταν είναι διαφορετικές, τι σχέση έχει αυτό με τη συνεργασία μας; Εσύ δεν είσαι πολιτικοποιημένο πρόσωπο, μας το έχεις δείξει εξάλλου. Εγώ είμαι πολιτικοποιημένος και το έχω δείξει από τότε που έχω ξεκινήσει».


Σε ερώτηση για το αν «η Χρυσή Αυγή είναι πιο πατριώτες», η απάντηση ήταν αφοπλιστική: «Αγαπούν την πατρίδα περισσότερο. Γιατί πολεμούν γι’ αυτό. Γιατί τους έχουν φυλακίσει γι’ αυτό χωρίς δίκη.»

Για την δολοφονία Φύσσα, πάνω στην προβοκατόρικη ερώτηση «μα, έχουν σκοτώσει έναν άνθρωπο»: «Ένας άνθρωπος που υποστήριζε την Χρυσή Αυγή ή οτιδήποτε πήγε και σκότωσε έναν άλλο άνθρωπο. Αυτός ο φονιάς επιβάλλεται να τιμωρηθεί όπως του αρμόζει. Μέλος της Νέας Δημοκρατίας σκότωσε τον Τεμπονέρα. Εγκληματική οργάνωση η Νέα Δημοκρατία; Πώς ο ένας ποινικοποιεί το σύνολο;»

Για το αν θα ξαναψηφίσει Χρυσή Αυγή: «Εννοείται. Επιβάλλεται. Είναι υποχρέωσή μου»

«Οι αντιστασιακοί του σήμερα είναι η Χρυσή Αυγή. Πες τους ό,τι θες. Βάλε ό,τι ταμπέλα θες.»

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης που μιλάει για την Χρυσή Αυγή

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή 
eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ