2017-11-24 03:00:33
Φωτογραφία για «Είναι θύμα η κοπέλα...», λέει ο δικηγόρος του 19χρονου μοντέλου που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ (ΒΙΝΤΕΟ)
Αίσθηση στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση για τη σύλληψη του 19χρονου μοντέλου, Ειρήνης Μελισσαροπούλου, στο Χονγκ Κονγκ για εμπορία ναρκωτικών...

Στο σακίδιο της 19χρονης βρέθηκαν 2,6 κιλά κοκαΐνη και η ίδια είναι πλέον αντιμέτωπη ακόμα και με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην οικογένειά της, παρά το ότι το γνωστό μοντέλο ζήτησε να μη δημοσιοποιηθεί το θέμα για να μη μάθουν οι γονείς της τι είχε συμβεί.

Η κοπέλα είναι κόρη αστυνομικού από τη Λέσβο με τους οικείους της να αρνούνται να πιστέψουν ότι η 19χρονη εμπλέκεται με τη μαφία. Υποστηρίζουν ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης και κουβαλούσε ένα δέμα του οποίου το περιεχόμενο αγνοούσε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ίδια είχε κρατήσει κρυφό το ταξίδι της στο Χονγκ Κονγκ, ενώ τον τελευταίο καιρό κινούνταν μεταξύ Αθήνας και Καλαμάτας, με στόχο να βρει με σχολή που να ταιριάζει με τα ενδιαφέροντά της και να συνεχίσει έτσι τις σπουδές της.

Παράλληλα δηλώσεις στον ΑΝΤ1 έκανε και ο δικηγόρος της 19χρονης, Σάκης Κεχαγιόγλου:

"Η νεαρή κοπέλα είναι θύμα κάποιων διεθνών κυκλωμάτων εμπορίας κοκαΐνης. Φαίνεται καθαρά ότι δεν υπήρχε προηγούμενη εμπλοκή της και λόγω της ηλικίας της, αλλά και λόγω της πατρίδας της, την Μυτιλήνη, όπου ποτέ δεν απασχόλησε κανέναν, πόσο μάλλον, όταν ο πατέρας της είναι γνωστός, έντιμος αστυνομικός που υπηρετεί στη Μυτιλήνη".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
eviazoom
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ