2017-11-24 03:18:15
Φωτογραφία για Αγγελίες - «Νέα Οδός»: Θέση εργασίας σε Σταθμό Διοδίων
Ζητείται Τεχνικός Βάρδιας Συστημάτων Διοδίων (Κωδ: ΤΒΔ-1117)...

Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα αναφέρεται στον Προϊστάμενο Συντήρησης Συστημάτων Λειτουργίας και θα παρέχει τεχνική υποστήριξη στα ηλεκτρονικά, ηλεκτρολογικά και μηχανολογικά στοιχεία των συστημάτων Διοδίων. Η θέση εργασίας αφορά Σταθμό Διοδίων στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Αρμοδιότητες Ρόλου:

Πραγματοποιεί προληπτική συντήρηση και επισκευή του εξοπλισμού των συστημάτων διοδίων συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία του σταθμού διοδίων.

Εγκαθιστά και αντικαθιστά στοιχεία του ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού επεμβαίνοντας όπου απαιτείται, στοχεύοντας στην ορθή λειτουργία των συστημάτων.

Παρέχει τεχνική υποστήριξη στους χρήστες των συστημάτων με σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτηση τους και την άμεση επίλυση των προβλημάτων.

Δημιουργεί γραπτές αναφορές των προβλημάτων και της συχνότητας αυτών, με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση της διοίκησης του τμήματος στις πραγματοποιηθείσες επεμβάσεις.


Διαχειρίζεται και παρακολουθεί τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό του τμήματος (υλικά, εργαλεία, κλπ) καθώς και τους χώρους αποθήκευσης αυτού, εξασφαλίζοντας την καταλληλότητα τους.

Απαιτούμενα Προσόντα:

Πτυχίο Ανώτερης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στον κλάδο της Ηλεκτρολογίας

Τουλάχιστον 1 έτος προηγούμενης εμπειρίας στη συντήρηση Η/Μ εξοπλισμού συστημάτων ή σε ηλεκτρολογικές εργασίες βιομηχανικού εξοπλισμού

Κάτοχος άδειας Τεχνίτη Ηλεκτρολογικών Εργασιών

Δυνατότητα εργασίας σε σύστημα βαρδιών

Κάτοχος διπλώματος οδήγησης και αυτοκινήτου

Γνώση της Αγγλικής γλώσσας θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν

Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να διαθέτει:

Αφοσίωση στην Εξυπηρέτηση Πελατών

Προσανατολισμό στην Ποιότητα και την 

Απόδοση

Συνέπεια στην εφαρμογή κανόνων & διαδικασιών

Πνεύμα Ομαδικής Εργασίας

Αποτελεσματική Επικοινωνία

Ικανότητα διαχείρισης χρόνου και προτεραιοτήτων

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο [email protected] ή Φαξ: 210-6178011 αναγράφοντας τον σχετικό κωδικό της θέσης, ΤΒΔ-1117.
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ