2017-11-25 01:00:57
Φωτογραφία για Black Friday και για τους κλέφτες… (ΦΩΤΟ)
Το ότι τα καταστήματα με ηλεκτρονικά ήδη ήταν «φορτωμένα» με επιπλέον εμπόρευμα φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε ο δράστης κλοπής στην Πάτρα...

Ο άγνωστος διέρρηξε κατάστημα ηλεκτρονικών στην περιοχή του κόμβου του Γλαύκου, παραβιάζοντας διπλανή του πόρτα και κατάφερε να μπει μέσα και να αρπάξει περίπου είκοσι κινητά τηλέφωνα και κάποιους φορητούς υπολογιστές.

Ο συναγερμός και το σύστημα καπνού, όμως, που ενεργοποιήθηκαν, τον έτρεψε σε φυγή, μάλλον νωρίτερα από το προγραμματισμένο Το υλικό, όμως, από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, λειτούργησε υπέρ των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών, στο ύψος του Αιγίου και στην κατοχή του τα συνολικά 23 κινητά τηλέφωνα και τα τέσσερα λάπτοπ που είχε βουτήξει νωρίτερα.

Πρόκειται για 36χρονο Έλληνα, ο οποίος φαίνεται πως εμπλέκεται και σε άλλες εγκληματικές πράξεις και το λόγο αυτόν συνεχίζονται οι έρευνες. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 

Πληροφορίες: PatrasTimes
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ