2017-11-25 22:26:55
Φωτογραφία για Στο Περιστέρι τα είδαμε όλα εκτός από νικητή
Ατρόμητος και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι σε ένα ματς που τα είδαμε όλα, εκτός από νικητή. Είχαμε γρήγορο γκολ, πολλές φάσεις, πέναλτι, διαμαρτυρίες για άλλα πέναλτι, δοκάρι και αποβολές παίκτη και προπονητή. Ο Παναθηναϊκός από την μεριά του εμφάνισε ξανά το σύνδρομο των εκτός έδρας. Οι πράσινοι μπήκαν σαν… υπνωτισμένοι στο γήπεδο και λίγο έλειψε να το πληρώσουν πολύ ακριβά. Ωστόσο… ξύπνησαν, ισορρόπησαν το ματς και θα μπορούσαν να το έχουν πάρει αν έπαιζαν πιο μυαλωμένα κι έξυπνα. Το «τριφύλλι», όμως, σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς, κάτι που μαρτυρά πρόβλημα άσχετα από αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα που μπορεί να έχει η ομάδα.

Πέρα από όλα τα άλλα, ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται και για την διαιτησία του Μάνταλου και συγκεκριμένα για δυο περιπτώσεις πέναλτι. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε μόλις στο 3’ με «κεραυνό» του Ντάουντα από την περιοχή μετά από ωραία κάθετη του Βασιλακάκη
. Στο 29’ ήρθε η φάση απ’ την οποία προέκυψε η ισοφάριση. Ο Παναθηναϊκός που είχε διαμαρτυρηθεί ήδη για ένα πέναλτι και διαμαρτυρήθηκε και στο φινάλε του ημιχρόνου για ακόμη ένα, πήρε τελικά το μεσαίο σε ανατροπή του Άλτμαν από τον Χατζηισαΐα και με τον Μόλινς να το μετατρέπει σε γκολ. Στο 68΄αποβλήθηκε ο Κιβρακίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ από το ματς αποβλήθηκε λίγο πριν το τέλος του και ο Νταμίρ Κάναντι για διαμαρτυρία. Στα συν του Παναθηναϊκού η πολύ καλή εμφάνιση που έκαναν οι Διούδης, Αυλωνίτης, Ινσούα κι η επανεμφάνιση του Τσάβες στο ματς. Το αρνητικό, ιδιαίτερα σημαντικό και μεγάλο, ήταν πως ο Παναθηναϊκός για 26’ έπαιξε  με παίκτη παραπάνω και δεν κατάφερε να βγάλει «καθαρή» ευκαιρία για να πάρει το ματς…Έτσι, ο Παναθηναϊκός έμεινε  στους 15 βαθμούς μετά από 12 αγωνιστικές, μακριά από την κορυφή κι από την πεντάδα, ενώ ο Ατρόμητος «έπιασε» προσωρινά τον ΠΑΟΚ στην κορυφή με 21 βαθμούς. Οι «κυανόλευκοι» που «έπιασαν» προσωρινά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση, έμειναν αήττητοι στην έδρα τους, αλλά και χωρίς νίκη για τρίτη σερί αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μια ''χακί'' οικογένεια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μια ''χακί'' οικογένεια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ