2017-11-27 11:17:10
Φωτογραφία για ΣΕΙΣΜΟΣ σε όλη τη χώρα! Προδότης πράκτορας που πήγε στους Τούρκους δίνει τα απόρρητα για τη Σ. Αραβία
Νέα, πρωτοφανή διάσταση παίρνει η υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία. Όπως αποκαλύπτει το Επίκαιρο, ο ενορχηστρωτής αυτής της υπόθεσης που επιχειρείται να παρουσιαστεί ως σκάνδαλο, είναι στρατολογημένος πράκτορας των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol!

Η υπόθεση πλέον αποκτά διαστάσεις εθνικής προδοσίας, γράφει το Επίκαιρο, διότι όπως φαίνεται τα έγγραφα τα οποία κάνουν χρήση βουλευτές της αντιπολίτευσης και μερίδα μέσων μαζικής ενημέρωσης, έχουν διαρρεύσει από το συγκεκριμένο πράκτορα.

Το Πρώτο Θέμα, γράφει το Επίκαιρο, δημοσιεύει απόρρητο έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο όμως έχει διαρρεύσει από ιστοσελίδα η οποία δημιουργήθηκε από τον εν λόγω πράκτορα.

Ο άνθρωπος αυτός ο οποίος αυτομόλησε στην Τουρκία μετά από μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο, ονομάζεται Χ.Μ, και εδώ και χρόνια παριστάνοντας τον πρώην πράκτορα της ΕΥΠ, κάνει συστηματική δολιοφθορά και προπαγάνδα υπέρ των τουρκικών συμφερόντων, αναφέρει το Επίκαιρο.


Στόχοι του εκτός από τον υπουργό εθνικής άμυνας, υπήρξαν ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Γιάννης Ρουμπάτης και άλλα στελέχη που είναι προφανές ότι ενοχλούν το τουρκικό κράτος, γράφει το Επίκαιρο.

Σε μία κοινή επιχείρηση το 2015 στο Τελ Αβίβ, συνεχίζει το Επίκαιρο, ελληνικές και ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες επιχείρησαν να παγιδεύσουν τον εν λόγω πράκτορα κατά την διάρκεια ταξιδιού του Πάνου Καμμένου στο Ισραήλ, ο οποίος όμως προφανώς ενημερωμένος κατάφερε να διαφύγει.

Δημιουργείται μείζον εθνικό θέμα διότι η Τουρκία, μετά την πρόσφατη ρήξη της με την Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο, είχε κάθε λόγο να ακυρώσει αυτή την πώληση πυρομαχικών.

Να σημειωθεί ότι την ανάρτηση του Επίκαιρου υιοθέτησε πλήρως ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος με το ακόλουθο tweet:

Panos Kammenos@PanosKammenos

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ! Σε συνεργασία με καταζητούμενο πράκτορα της ΜΙΤ οι «αποκαλύψεις» για την Σαουδική Αραβία! 

https://

olympia.gr/2017/11/26/%ce

%b1%ce%b4%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf%ce%b9-%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%bf/ 

… μέσω @Olympiada

11:03 AM - Nov 26, 2017

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ! Σε συνεργασία με καταζητούμενο πράκτορα της ΜΙΤ οι «αποκαλύψεις» για την Σαουδική Αρα Σε μία αποκάλυψη – βόμβα προβαίνει η ιστοσελίδα Επίκαιρο, αναφορικά με την εθνική δολιοφθορά πίσω από την δήθεν υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας.  Οι ενδείξεις ότι είχαμε να κάνουμε με υπόθεση έσχατης olympia.gr

 3838 Replies

  

 96

96 Retweets

  

 130

130 likes

Twitter Ads info and privacy

Δείτε το θέμα στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Και στο δελτίο της ΕΡΤ:

ΠΗΓΗ: www.tribune.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ