2017-11-29 23:35:13
Φωτογραφία για Το ιδιωτικό νησί στο οποίο μπορούν να μείνουν μόλις 28 άτομα
Στα Φίτζι ολοταχώςΤίποτα δε μπορεί να χαλάσει έναν μήνα του μέλιτος από την παρουσία ενοχλητικών ανθρώπων. Ευτυχώς, γι αυτό υπάρχουν και τα ιδιωτικά νησιά.

Το νησί Turtle, που βρίσκεται στο κέντρο του αρχιπελάγους Yasawa των Φίτζι, έχει γίνει γνωστό ως ένα από τα πιο αποκλειστικά καταφύγια της χώρας για νεόνυμφους. Υπάρχουν μόνο 14 βίλες στο νησί, τις οποίες μπορούν να νοικιάσουν ζευγάρια, ώστε να υπάρχει μόνο ένας μέγιστος αριθμός 28 επισκεπτών σε μια έκταση 200 περίπου στρεμμάτων.

Κάθε βίλα - bure όπως είναι γνωστά στα Φίτζι - διαθέτει μοναδικό ντιζάιν και παραλιακή τοποθεσία. Οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν όλο το χρόνο τους μέσα στα νησιώτικα κομψά αυτά δωμάτια ή να βρουν έξω στην ιδιωτική βεράντα τους, με υδρομασάζ, υπαίθριο ντους και κρεβάτια για την απόλαυση των ακτίνων του ήλιου. Πεινάσατε; Η υπηρεσία δωματίου θα σας φέρει το γεύμα σας στην δική σας παραλία Το πολυτελές all-inclusive θέρετρο δεν περιλαμβάνει, αλίμονο, μόνο γεύματα και ποτά, αλλά και πικ-νικ με σαμπάνιες, μασάζ, καταδύσεις, ιππασία και υπηρεσία μπάτλερ, κολύμβηση, wind surfing, ιστιοπλοΐα, καγιάκ, ψάρεμα, πεζοπορία και περιηγήσεις σε νησιά για να κρατήσετε όλους κατειλημμένους.

Όπως θα έχετε καταλάβει, μια τέτοια διαμονή δε θα μπορούσε να έρχεται χωρίς κόστος- ξεκινούν από 2.079 δολάρια ανά διανυκτέρευση.
news.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ