2012-05-26 11:33:38
Φωτογραφία για Σε εξέλιξη η ομιλία Σαμαρά στην εθνική συνδιάσκεψη της ΝΔ
Την επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα κηρύξει ο Αντώνης Σαμαράς με την ομιλία του στην συνδιάσκεψη της ΝΔ η οποία πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ωστόσο είναι φυσιολογικό τα φώτα της δημοσιότητας να πέσουν πάνω στην Ντόρα Μπακογιάννη η οποία επιστρέφει σε κομματική συνεδρίαση της ΝΔ μετά από δύο χρόνια.

Με την ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη στην Εθνική Συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας θα επισφραγιστεί η συμμαχία με τον Αντώνη Σαμαρά σε μία επίσημη «πρώτη» του ενωμένου κεντροδεξιού μετώπου στο δρόμο προς τις κάλπες της 17ης Ιουνίου.

Η κοινή παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη και του Αντώνη Σαμαρά, ενώπιον κομματικού ακροατηρίου, καθώς και του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, εντάσσεται σε μία προσπάθεια για αύξηση της συσπείρωσης του κόμματος και ενίσχυσης του ευρωπαϊκού μετώπου απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των εκλογών 2012.

Το στάδιο Ειρήνης και Φιλίας επελέγη και για συμβολικούς λόγους για να γίνει η Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ, καθώς στον ίδιο χώρο, το 2001, ο Κ. Καραμανλής, τότε πρόεδρος της ΝΔ, είχε σφραγίσει τη συστράτευση του κόμματος με την υποδοχή του Γ. Σουφλιά.

Έτσι ο κ. Σαμαράς και η κ. Μπακογιάννη θα σημάνουν από κοινού ουσιαστικά την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας και θα δώσουν το σύνθημα για ενίσχυση του «πατριωτικού ευρωπαϊκού μετώπου» της κεντροδεξιάς.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ