2017-11-30 17:49:45
Φωτογραφία για Πρωτοφανές περιστατικό: H Αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και ο καταζητούμενος βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή! [Βίντεο]
Πρωτοφανές είναι το περιστατικό που σημειώθηκε στην ελληνική τηλεόραση, καθώς ο άνδρας που κατηγορείται ότι είναι ο «χοντρός» στην «σκληρή» συμμορία των ληστών εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε ενώ η αστυνομία τον καταζητεί.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Τουρνά γεννημένο στις 4 – 1 – 1979 στην Αθήνα για το οποίο η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Ο φερόμενος ως ληστής κάλεσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και ζήτησε να μιλήσει πριν παραδοθεί να πει την αλήθεια του.

Ο ίδιος, μάλιστα υποστηρίζει ότι είναι αθώος, ενώ έχει και ένα μικρό παιδί. Όπως ανέφερε, εκείνος δεν είναι μέλος της συμμορίας και πως δεν έχει πάρει μέρος στις δεκάδες ληστείες.

«Δεν ξέρω τον έναν καθόλου» τόνισε, ξεκαθαρίζοντας πως ο φερόμενος ως «ψηλός» της συμμορίας είναι φίλος του.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:


Ο Ανδρέας Τουρνάς είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής ότι «δεν έχω κάνει κάτι κακό. Δεν έχω κάνει κάτι κακό στο σημείο που με κατηγορούν. Τα τελευταία δέκα χρόνια είμαι νόμιμος. Πιο παλιά υπήρξα παράνομος».

Ο φερόμενος ως ληστής ανέφερε ότι η φωτογραφία «τραβήχτηκε», πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν πήγε στο τμήμα γιατί είχε έναν διαπληκτισμό με τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

 Αφού εξομολογήθηκε όσα ήθελε να πει… για εκείνον και την δική του υπόθεση κάλεσε όποιον ήξερε να πάρει τηλέφωνο στην εκπομπή και να μιλήσει.

Λίγο αργότερα, και αφού είπε την «αλήθεια» του, βγήκε από το στούντιο, κατέβηκε τις σκάλες και παραδόθηκε στους αστυνομικούς που τον περίμεναν από κάτω.

pentapostagma.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ