2017-12-01 10:06:56
Φωτογραφία για Αποκλειστικό: Ο πλαστικός χειρουργός των celebrities και το φέσι των... 496 € για το «λίφτινγκ» στο μπάνιο του
Αν και διαθέτει VIP πελατολόγιο, έβαλε «φέσι» 496 ευρώ σε οικοδόμο που ανέλαβε το «λίφτινγκ» στο μπάνιο του σπιτιού του Από το νυστέρι του έχουν περάσει μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας σόουμπιζ! Ομως, η καλή φήμη που έχτισε με τόσο κόπο ο πασίγνωστος πλαστικός χειρουργός της Αθήνας δεν τον εμπόδισε να «φεσώσει» τον τεχνίτη που είχε προσλάβει για να ανακαινίσει το καλοκαίρι τo μπάνιο του σπιτιού του!

Ο... μπαταχτσής γιατρός αναμένεται πλέον να λογοδοτήσει στο δικαστήριο για το «φέσι» των 496 ευρώ που έβαλε στον οικοδόμο για την εργασία του, δηλαδή λίγα παραπάνω από όσα κοστίζει ένα μπότοξ! Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο εργολάβος στην αγωγή του, ο «γκουρού» της πλαστικής χειρουργικής επικοινώνησε μαζί του τον περασμένο Μάιο και του ζήτησε να του ανακαινίσει το μπάνιο.

Ομως, επειδή το ποσό της αμοιβής του τεχνίτη ήταν μικρό, δεν υπέγραψαν συμφωνητικό, αλλά αποφάσισαν από κοινού η πληρωμή να γίνει όταν θα τελείωνε η ανακαίνιση. Από τις 26 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου ο οικοδόμος εργάστηκε στο σπίτι του γιατρού, στα βόρεια προάστια.


Ωστόσο, όταν ζήτησε από τον ευκατάστατο εργοδότη να του εξοφλήσει το ποσό των 496 ευρώ, όπως ήταν η συμφωνία, εκείνος άρχισε να... σφυρίζει αδιάφορα και εξαφανίστηκε από προσώπου γης!

«Γνωρίζοντας την προσωπικότητα του αντιδίκου και πελάτη μου μέσα από άρθρα και εφημερίδες, ως έναν από τους καλύτερους και πιο αναγνωρισμένους πλαστικούς χειρουργούς στην Ελλάδα, του οποίου οι πελάτες είναι ως επί το πλείστον διάσημοι από τον καλλιτεχνικό και τον επιχειρηματικό κόσμο, πίστεψα στις ψευδείς -όπως αποδείχτηκε- διαβεβαιώσεις του ότι θα εξοφλήσει το οφειλόμενο ποσό με το πέρας των εργασιών και φυσικά δεν έλαβα ούτε κάποια προκαταβολή έναντι των εργασιών, εκτός από το ποσό των 300 ευρώ για υλικά και κάδο μπάζων, καθώς και τα ημερομίσθια του εργάτη που είχα μαζί μου» αναφέρει στην αγωγή του ο ενάγων, συμπληρώνοντας πως τις επόμενες μέρες ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για να πάρει τα χρήματά του. Ο... κακοπληρωτής πλαστικός προφασίστηκε αρχικά πως δεν είχε τα 496 ευρώ και καθησύχασε τον ανυποψίαστο τεχνίτη ότι θα επικοινωνούσε μαζί του για να τον εξοφλήσει. Εκτοτε, όμως, έπεσε... σιγή ασυρμάτου και όσες φορές ο οικοδόμος επιχείρησε να βρει τον γιατρό, εκείνος δεν σήκωνε το τηλέφωνο!

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ • Ο Ηλίας Σιδέρης«Μέχρι και σήμερα, έχω παραμείνει απλήρωτος για την εργασία που ολοκλήρωσα» υποστηρίζει ο οικοδόμος, ο οποίος, σε μία ύστατη προσπάθεια να εξευρεθεί λύση και να πάρει τα χρήματά του, απέστειλε εξώδικη δήλωση-πρόσκληση στον πλαστικό, με την οποία τον καλούσε να του καταβάλει το επίδικο ποσό μαζί με την αμοιβή του δικηγόρου και τα έξοδα επίδοσης του εξωδίκου.

Ομως, ούτε και τότε συμμορφώθηκε ο Ελληνας «Μακ Ναμάρα», με αποτέλεσμα ο εργολάβος να αναγκαστεί να καταθέσει αγωγή. Πλέον, οι δύο άνδρες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα δικαστήρια, όπου ο γνωστός πλαστικός χειρουργός θα κληθεί να απαντήσει σε όσα τού καταλογίζονται και να υποστηρίξει τη δική του άποψη.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον δικηγόρο του ενάγοντος Ηλία Σιδέρη, ο οποίος δήλωσε: «Το πιο εξοργιστικό είναι ότι άνθρωποι με μεγάλα εισοδήματα είναι κακοπληρωτές εκ πεποιθήσεως. Οσα βγάζουν εργαζόμενοι του μόχθου σε έναν μήνα, άλλοι (όπως ο εν προκειμένω) τα βγάζουν σε μια μέρα»!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ