2017-12-01 12:55:34
Φωτογραφία για Ο ρόλος του γνωστού παρουσιαστή στο κύκλωμα του Κολωνακίου με την κοκαΐνη - Το μαγαζί, τα εξώδικα και οι κατηγορίες
Σε 27 ανέρχονται συνολικά οι κατηγορούμενοι που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης στο Κολωνάκι κάποιοι εκ των οποίων κάποιοι αντιμετωπίζουν ακόμη και το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Ανάμεσα στα ονόματα που φέρονται να εμπλέκονται και αναφέρονται στη δικογραφία είναι παρουσιαστές, ηθοποιοί, μοντέλα και επιχειρηματίες που θα καθίσουν στο εδώλιο τους πρώτους μήνες του 2018.

Στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης φέρονται να είναι μπλεγμένα γνωστά ονόματα από τον χώρο της σόουμπιζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ένας παρουσιαστής που βρίσκεται σε πρωινή εκπομπή τα τελευταία χρόνια.

Ο συγκεκριμένης παρουσιαστής, με ένα μοντέλο που αποτέλεσε σύμβολο του σεξ περασμένης δεκαετίας, φαίνεται πως ήταν συνιδιοκτήτες του μπαρ στο Κολωνάκι από όπου γινόταν η διακίνηση της κοκαΐνης και χρησιμοποιούνταν κωδικές ονομασίες.


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η υπόθεση ξεκίνησε το 2013, όταν ένας 53χρονος επιχειρηματίας μπήκε μέτοχος στο εστιατόριο-μπαρ του Κολωνακίου.

Ο παρουσιαστής και το μοντέλο φέρονται να γνώριζαν (σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο) ότι γίνονταν συστηματική διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και κυρίως κοκαΐνης από τον συγκατηγορούμενό τους. Πως είχαν, δηλαδή, γνώση της δράσης του συγκεκριμένου επιχειρηματία στο μαγαζί που μετείχαν και αυτοί.

Κατά πληροφορίες ο 53χρονος που μπήκε μέτοχος στο κατάστημα και αντάλλαξε πολλά εξώδικα με τους υπόλοιπους μετόχους, ωστόσο όλοι βρίσκονται στο κατηγορητήριο. Σημειώνεται ότι από τον 53χρονο φέρεται να έχει πάρει δύο φορές ποσότητα και ένας πασίγνωστος επιχειρηματίας από τη Μύκονο. Στο κατηγορητήριο της υπόθεσης αναφέρεται και ο γιος του μοντέλου, αλλά και μία πασίγνωστη ηθοποιός.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ