2017-12-02 22:00:23
Φωτογραφία για Ο Ανσαριφάρντ έδιωξε το άγχος από τον Ολυμπιακό
Αγχωτική νίκη για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης με 3-1 στο Καραϊσκάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να μπαίνει ως αλλαγή στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης και μέχρι το τέλος σημείωσε τα δύο γκολ για το τελικό 3-1! Στο 18ο λεπτό του αγώνα ο Απόλλωνας κατάφερε να περάσει για πρώτη φορά τη σέντρα και πέντε λεπτά μετά κόντρα στη ροή του ματς ένα λάθος του Σισέ έφερε στο παιχνίδι τα πάνω κάτω!

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού γύρισε την μπάλα για τον Μποτία, αλλά υπήρχε παίκτης του Απόλλωνα και συγκεκριμένα ο Ελμπάζ ο οποίος έκλεψε την μπάλα και με ντρίμπλες πέρασε τον Μποτία και με πλασέ πάνω από τον Προτό έκανε το 0-1. Οι «ερυθρόλευκοι» αμέσως προσπάθησαν να αντιδράσουν και κατάφεραν νωρίς να ισοφαρίσουν. Στο 31' ο Ρομαό βρήκε ωραία τον Ελαμπντελαουί ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στον αγώνα! Στο δεύτερο μέρος υπήρξε αρκετός εκνευρισμός στον αγωνιστικό χώρο και ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο δημιουργικός όπως στο πρώτο ημίχρονο
. Ναι μεν πίεζε τον αντίπαλό του, αλλά δεν είχε την ίδια δημιουργία στην επίθεση. Ο Τάκης Λεμονής έβλεπε ότι ο Ολυμπιακός χρειαζόταν ένα... φρεσκάρισμα και για αυτό ολοκλήρωσε γρήγορα τις τρεις του αλλαγές, ενώ υπήρχαν στην ομάδα και αρκετά νεύρα με τον Μάριν να εκνευρίζεται αρκετά με τις καθυστερήσεις των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα. Στην έναρξη του ημιχρόνου είχε γίνει αλλαγή ο Μποτία, λογικά αναγκαστική, και μπήκε στη θέση του ο Ένγκελς, ενώ μέχρι το 66' είχαν γίνει και οι άλλες δύο από τον κόουτς. Στο 62ο λεπτό μπήκε ο Ανσαριφάρντ αντί του Τζούρτζεβιτς και στο 66' ο Πάρντο αντί του Σεμπά. Οι δύο τελευταίες αλλαγές ήταν και οι πρωταγωνιστές στο 2-1 του Ολυμπιακού! Στο 80' ο Πάρντο άνοιξε από τα δεξιά την μπάλα, έκανε τη σέντρα και ο Ανσαριφάρντ με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Σε εκείνο το σημείο έφυγε το άγχος από τους «ερυθρόλευκους» και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμορφώθηκε και το τελικό 3-1! Σέντρα του Μάριν από τα δεξιά, κεφαλιά του Ανσαριφάρντ και ο Ιρανός μέσα σε μισή ώρα συμμετοχής σημείωσε δύο γκολ... ξεκλειδώνοντας την αντίπαλη άμυνα και δίνοντας στον Ολυμπιακό τη νίκη.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ