2017-12-03 11:51:16
Φωτογραφία για Η μυστηριώδης κυρία Κική με τις «θαυματουργές» ικανότητες - Το μεγάλο μυστικό στα σαλόνια των VIPs
Ποιες δίαιτες; Αυτά... last year! Τώρα πια οι σταρ της εγχώριας showbiz αλλά και οι πλούσιες κυρίες της κοσμικής Αθήνας -και όχι μόνο- αδυνατίζουν με βελονισμό Δεν πάνε όμως όπου κι όπου, αλλά στην «πρύτανη» του είδους, τη μυστηριώδη κυρία Κική από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κάνει θαύματα. Οχι μόνο με τις βελόνες της αλλά και με τη σούπερ δίαιτα που δίνει στις εκλεκτές πελάτισσές της, η οποία περιλαμβάνει μήλα, αβγά και άφθονο νερό!

Πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν ότι στο VIP πελατολόγιό της περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Ελλη Κοκκίνου, καθώς επίσης ηθοποιοί, μοντέλα, σύζυγοι εφοπλιστών και νεαρές αριστοκράτισσες. Ολες τους απέκτησαν τον τελευταίο χρόνο χολιγουντιανές σιλουέτες, ωστόσο καμιά από αυτές δεν αποκάλυψε το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από την άμεση κι εμφανή αλλαγή τους. Βλέπετε, ο ανταγωνισμός στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και της πίστας είναι μεγάλος και η μια κυρία κρύβεται από την άλλη, με αποτέλεσμα όλες να πηγαίνουν στην ίδια επαγγελματία, χωρίς όμως να ανοίγουν στόματα!


Το αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο ιατρείο της κορυφαίας βελονίστριας βρίσκεται στο Μαρούσι, κοντά σε μεγάλο εμπορικό κέντρο. Η ίδια απέκτησε γρήγορα καλό όνομα λόγω του επαγγελματισμού και της αποτελεσματικότητας των θεραπειών της, κι αποτελεί πρότυπο για τους συναδέλφους της, αφού θεωρείται μια από τις καλύτερες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Εμπιστοσύνη

Μάλιστα, κέρδισε πολύ γρήγορα την εμπιστοσύνη των διάσημων πελατών της όχι μόνο με τις γνώσεις και την ευγένεια που τη διακρίνει, αλλά και με την εχεμύθειά της! Παρότι η κυρία Κική δέχεται κόσμο στο Μαρούσι μόνο δύο φορές την εβδομάδα, αφού λειτουργεί γραφείο και στη συμπρωτεύουσα, προσαρμόζεται όσο μπορεί στις απαιτήσεις των κοσμικών κυριών των Αθηνών που επιθυμούν ραντεβού κάτω από πλήρη μυστικότητα, ακόμα και μεταμεσονύχτιες ώρες, προς αποφυγή δυσάρεστων τετ α τετ με αντίζηλές τους, επίσης VIP κυρίες.

Η βελονίστρια, πάντως, αποτελεί το κοινό «μυστικό» των περισσότερων επωνύμων και πλούσιων κυριών που κρατούν το στόμα τους κλειστό, δικαιολογώντας την άμεση απώλεια κιλών ως αποτέλεσμα αυστηρής δίαιτας. Οσο, μάλιστα, πλησιάζουν οι λαμπερές δεξιώσεις και τα φαντασμαγορικά ρεβεγιόν των γιορτών, τα τηλέφωνα στο ιατρείο έχουν «σπάσει» από νέες πελάτισσες, που δίνουν όσα όσα για ένα ραντεβού «σφήνα» μέσα στις ημέρες. Ομως, ο αυστηρός επαγγελματισμός της θεραπεύτριας δεν αφήνει περιθώρια για τέτοιες συμπεριφορές και απαιτήσεις.

Οι πιο ειλικρινείς και ακομπλεξάριστες, όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μαριάννα Τουμασάτου αλλά και η Μαρία Ανδρούτσου, δεν δίστασαν να αποκαλύψουν σε συνεντεύξεις τους ότι αδυνάτισαν με βελονισμό (χωρίς όμως να μιλήσουν για την κυρία Κική), δίνοντας ελπίδα στις γυναίκες που τις έχουν ως πρότυπο και αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη ζυγαριά τους. «Εκανα βελονισμό. Πήγα εκεί και ένιωσα πολύ καλά... Επειδή είμαι άνθρωπος που κάνει καθιστική ζωή, δεν γυμνάζεται, μου έδωσε μια ευεξία» δήλωσε πέρυσι η τραγουδίστρια στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, προσθέτοντας ότι συνεχίζει τον βελονισμό πλέον μία φορά την εβδομάδα, ενώ στην αρχή η αγωγή απαιτούσε δύο συνεδρίες.

Οσο για την ηθοποιό Μαρία Ανδρούτσου, η οποία απέκτησε κορμί ζηλευτό, παραδέχτηκε επίσης ότι η αλλαγή στην εμφάνισή της έγινε με τη μέθοδο του βελονισμού με τη βοήθεια ειδικού γιατρού από τη Θεσσαλονίκη.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ