2012-05-26 14:12:41
Φωτογραφία για Ο Καρατζαφέρης και το “αόρατο” κόμμα αποστράτων
Την οδό σωτηρίας από την ολική κατάρρευση του κόμματός του επιχειρεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανακοινώνοντας, από τη μια, συνεργασία με κόμμα που δεν κατέβηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου, το οποίο παρουσιάζει ως κόμμα των αποστράτων, και, από την άλλη, τοποθετώντας τον Γιώργο Κύρτσο σε εκλογική περιφέρεια που, εφόσον ο ΛΑΟΣ μπει στη Βουλή, σίγουρα θα εκλέξει βουλευτή. Ολα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που το πραγματικό κόμμα των αποστράτων, ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, που έλαβε 38.225 ψήφους, διαψεύδει οποιαδήποτε συνεργασία με τον κ. Καρατζαφέρη ή άλλο κόμμα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Δημοκρατία.... την ώρα που ο ΛΑΟΣ φυλλορροεί από τις συνεχείς προσχωρήσεις μελών του στη Ν.Δ., ανταποκρινόμενων στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Καρατζαφέρης επιχείρησε να παραπλανήσει χθες την κοινή γνώμη. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τον ΛΑΟΣ, τη στήριξή του στο κόμμα ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Ριζοσπαστικού Κινήματος (κόμμα αποστράτων) Παναγιώτης Καρδαμίτσης, το οποίο σύμφωνα και με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών δεν κατέβηκε στις τελευταίες εκλογές.


Ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε προς τον πρόεδρο του Εθνικού Ριζοσπαστικού Κινήματος τις ευχαριστίες του για αυτή την απόφαση, που χαρακτήρισε μέγιστη απόδειξη εθνικής ευθύνης και χρέους προς την πατρίδα, την οποία αδιάλειπτα υπηρετούν και τιμούν οι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων. Από την πλευρά του ο κ. Καρδαμίτσης δήλωσε ότι μπροστά στον κίνδυνο που διατρέχει η πατρίδα μας οφείλουμε όλοι να παραμερίσουμε τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες και να συστρατευθούμε στον δίκαιο και κοινό αγώνα.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ