2012-05-26 15:36:38
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ Ο... ΜΑΓΟΣ ΜΟΝΣΕΡΑΤ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Στη Αργεντίνικη λίστα του Ολυμπιακού υπάρχουν ο Τσάβες της Μπόκα, ο Μαρτίνες της Βέλες, οι σέντερ μπακ της Αρσεναλ, Μπουρντίσο, Λίσαντρο Λόπες, αλλά και οι παίκτες της Ινετπεντιέντε, ο Μπενίτες, με τον Βιγιαφάνες. Στον «διάβολο τον κόκκινο», όπως αποκαλούν την Ιντεπεντιέντε, υπάρχει ακόμα ένα «διαμάντι» ο Φαμπιάν Μονσεράτ και είναι και αυτό γραμμένο στη λίστα του Δημήτρη Μπαρμπαλιά.

Ο Μονσεράτ είναι γεννημένος στο Ροζάριο στις 25 Σεπτεμβρίου 1992 και αγωνίζεται σε θέση έξω ή μέσα δεξιά, αλλά και κεντρικού χαφ, στο κομμάτι της λίστας του... αντί-Ιμπαγάσα.

Στα 13 του ο Λουίς Τζιούστι τον πήγε στα κλιμάκια υποδομής της Ιντεπεντιέντε, απ' όπου 6 χρόνια αργότερα κατάφερε να κάνει μαγικό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα. Στο θρυλικό «Μπομπονέρα» και το εντυπωσιακό 5-4 επί της Μπόκα Τζούνιορς Στον Ολυμπιακό τον έχουν στα υπόψιν τους, μπορεί όχι για τώρα, ωστόσο, με τη λογική της ανανέωσης όλα παίζουν, αφού είναι μια περίπτωση που φαίνεται εξαιρετική και αναβαθμίζει το έργο του τμήματος σκάουτινγκ, το οποίο έχει στοχεύσει σε πραγματικά καλό και εξελίξιμο υλικό.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ