2012-05-26 15:37:16
Φωτογραφία για Συνελήφθησαν δύο Έλληνες που λήστευαν γυναίκες και «άνοιγαν» σπίτια και ξενοδοχεία
«Αυλαία» έπεσε στη δράση μιας τριμελούς σπείρας κακοποιών που λήστευαν γυναίκες στη μέση του δρόμου και έκαναν διαρρήξεις σε σπίτια, καταστήματα και ξενοδοχεία της Κορινθίας από την αρχή του μήνα. Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί μια διπλή ένοπλη ληστεία και τέσσερις διαρρήξεις, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν έχουν κάνει και άλλες παρανομίες.

Η έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας Κορίνθου για τη ληστεία που είχε γίνει σε βάρος δυο γυναικών στην πόλη την περασμένη Τρίτη, οδήγησε σε συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 34 και 28 χρόνων που είχαν αρπάξει με την απειλή πιστολιού τις τσάντες τους με όσα χρήματα είχαν μέσα, τα προσωπικά τους αντικείμενα και ένα κινητό.

Ένας τρίτος άγνωστος προς το παρόν συνεργός τους αναζητείται. Μαζί του είχαν διαρρήξει μια καφετέρια στην Κόρινθο από την οποία άρπαξαν αλκοολούχα ποτά, δυο σπίτια στην Κόρινθο και την Περαχώρα απ’ όπου έκλεψαν χρυσαφικά, ένα φορητό υπολογιστή, μια φωτογραφική μηχανή, δυο κινητά, ένα πιστόλι κρότου και ένα κυνηγετικό όπλο τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι του 28χρονου μαζί με μια μάλλινη κουκούλα και δύο μεταλλικούς λοστούς.


Η τέταρτη διάρρηξη είχε γίνει στη ρεσεψιόν ενός ξενοδοχείου στο Λουτράκι από την οποία πήραν ένα φορητό υπολογιστή που τον πούλησαν σε έναν 25χρονο Αλβανό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Κορινθίας για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και για παράνομη οπλοκατοχή.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ